Nina Táborská Rôzne

Nový Fresh Market už finišuje posledné prípravy. Čo nové ponúkne farmárska tržnica?

Nový Fresh Market sa mal Bratislavčanom predstaviť ešte túto jeseň. Hoci je už december a presný dátum ešte nie je zverejnený, všetko nasvedčuje tomu, že to už nepotrvá dlho. Známe sú prevádzky, ktoré tu budú sídliť a vonkajšej fasáde nového Fresh Marketu chýbajú už len "zelené jabĺčka".

Ilustračný obrázok k článku Nový Fresh Market už finišuje posledné prípravy. Čo nové ponúkne farmárska tržnica?
Zdroj: Dnes24.sk

Foto: Freshmarket.

Farmárska tržnica bude sídliť v úplne novej budove, ktorá sa nachádza hneď za starým Fresh Marketom. Ten je od 1. júla 2015 zatvorený. Dôvodom je výstavba nového klientského centra ESO (Efektívna, Spoľahlivá a Otvorená verejná správa), ktoré bude združovať viaceré úrady, napríklad dopravný inšpektorát Petržalka, či oddelenie dokladov.

„Fresh Market je unikátnym projektom pre všetkých, ktorí chcú žiť zdravým životným štýlom.“ Nový market prinesie viac parkovacích miest a nové, väčšie, modernejšie priestory. Pravdaže aj celkom nové prevádzky.

Na poschodí vás poteší hneď viac ako 25 gastro prevádzok. „Na prízemie sme sústredili predaj poctivých potravín vo viac ako 50-tich prevádzkach a trhových stoloch. K dispozícii bude aj detský kútik a niekoľko nepotravinových prevádzok,“ informuje Fresh Market.

Dokopy tak pribudne až 80 predajných miest na dvoch podlažiach.

Medzi nimi napríklad Pikantes – maďarské potraviny, ovocie, zelenina, kyslé pochutiny, remeselné výrobky, Fertucha – kvalitné domáce koláče, Ecobolle – čapovaná ekodrogéria a biokozmetika, Zelený obchod – biopotraviny, zdravá výživa, čaje, Bio meat – bio mäso, potraviny, Macík – detská strava a výživa, kozmetika a drogéria, Vinotéka Víno Hruška – vinotéka,…

Podľa našich informácii by sa Bratislavčania mohli dátum otvorenia dozvedieť ešte tento týždeň.

Podrobný zoznam všetkých prevádzok nájdete tu: Paleo, káva, rôzne špeciality aj čapovaná ekodrogéria. Tieto prevádzky nájdu miesto v novom Fresh Markete

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM