Rôzne

NOVINKA pre slovenských dovolenkárov: Priamy let z Bratislavy na Kubu sa blíži!

Rovno na dovolenku! Priame lety z hlavného mesta Slovenska do exotických destinácii, napríklad na Kubu, sa začnú tento mesiac. Odvezie vás tam veľké a moderné lietadlo Airbus A350.

Ilustračný obrázok k článku NOVINKA pre slovenských dovolenkárov: Priamy let z Bratislavy na Kubu sa blíži!
Zdroj: www.flyradar.cz , Facebook.com/Letisko Bratislava / Airport Bratislava

Destinácie, s ktorými bude mať Bratislava priame letecké spojenie sa rozšíria o Vietnam, Dominikánsku republiku a Kubu. Informovali sme vás o tom aj v tomto ČLÁNKU.

Exotika na dosah

Lety od jesene spustí skupina DER Touristik Eastern Europe, ktorá uzavrela exkluzívny kontrakt so španielskymi aerolinkami World2fly. V júni o tom informovala hovorkyňa bratislavského letiska Veronika Tóthová.

„Hodnota kontraktu pre tohtoročnú zimnú sezónu presahuje 21 miliónov eur,“ priblížila Tóthová.

Cestovným kanceláriám Fischer a Kartago Tours, ktoré skupina DER Touristik Eastern Europe zastrešuje, zaručuje zmluva od konca októbra tri lety týždenne na vietnamský ostrov Phu Quoc, do dominikánskej Punta Cany a kubánskej Santa Clary. Podľa predsedu predstavenstva a generálneho riaditeľa Letiska M. R. Štefánika Dušana Keketiho ide o mimoriadnu príležitosť aj pre letisko.

„Kuba, krajina záhadných tancov, vôní cigár a pohostinných ľudí. Jedným z charakteris­tických rysov sú taktiež farebné domčeky a typické veterány preháňajúce sa ulicami,“ uvádza sa v statuse bratislavského letiska.

Čarovné pláže

Práve na Kube sa nachádzajú pláže, ktoré patria k najkrajším na svete. Odteraz sa tam dostanete z Bratislavy. „Spoznajte čarovné uličky Havany, skúste tradičnú ‚Ropa Vieja,‘ a užite si slnko na nádherných plážach Varadera. Kuba je na vás pripravená a my pripravení na to, aby sme vás tam dopravili,“ dodáva sa na Facebooku letiska.

„Od októbra spúšťame diaľkové lety do 3 destinácií, a medzi nimi samozrejme Kuba nesmie chýbať,“ končí príspevok na Facebooku.

Na dovolenku vás tam odvezie špičkové lietadlo Airbus A350–900, ktoré patrí k najlepším v strednej triede. „Aerolinky World2fly na lety poskytnú stroje pre 432 pasažierov. V základnej cene letenky klienti dostanú hlavné jedlo s 3 chodmi a desiatu alebo raňajky pred pristátím. Na palubu si budú môcť vziať 10 kg batožinu, odbavená sa musí zmestiť do 23 kg,“ informuje portál www.pelipecky.sk.

KLIKNITE aj na tieto články:

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM