Krimi

Niektorí vodiči poňali našu nevyhnutnú zmenu životného štýlu svojsky. Jazdia pod vplyvom alkoholu

Tak toto je sila! Zdá sa, že niektorí nezodpovední vodiči si myslia, že nastal ich čas.

Ilustračný obrázok k článku Niektorí vodiči poňali našu nevyhnutnú zmenu životného štýlu svojsky. Jazdia pod vplyvom alkoholu
2
Galéria

Ako upozorňujú policajti, prázdnejšie cesty v Bratislavskom kraji nie sú dôvodom na rýchlejšiu jazdu vodičov a ani na žiadne iné porušovanie predpisov.

Bizarná nehoda

Aj napriek núdzovému stavu policajti naďalej dohliadajú na bezpečnosť a plynulosť v cestnej premávke a protiprávne konanie vodičov nebudú v žiadnom prípade tolerovať. S tým asi nerátal 30-ročný Jakub. Keď prechádzal po Slovnaftskej ulici, vozidlom vyšiel na vyvýšený ostrovček a narazil do stĺpu semafora.

„Dopravní policajti muža podrobili dychovej skúške, ktorou mu bola nameraná hodnota 1,00 mg/l alkoholu v dychu. Opakovaným meraním bola hodnota alkoholu ešte vyššia. Muž z Okresu Nitra pri dychovej skúške nafúkal 1,07 mg/ l alkoholu, čo predstavuje hodnotu viac ako 2,20 promile,“ informuje Polícia Slovenskej republiky.

Trest

Policajti Jakuba obmedzili na osobnej slobode a eskortovali na príslušné policajné oddelenie. Obvinili ho z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Prípad sa rieši v „super rýchlom“ konaní.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM