Adriana Banasova Rôzne

Neznášate „papučovú kultúru“ ale neviete, čo s načatou nedeľou? Poradíme vám

Pre všetkých, ktorí neradi trávia voľný čas ničnerobením, si aj dnes Bratislava prichystala množstvo podujatí. Prečítajte si, kam sa oplatí zájsť.

Ilustračný obrázok k článku Neznášate „papučovú kultúru“ ale neviete, čo s načatou nedeľou? Poradíme vám
Foto: Adriana Banásová / Zdroj: TASR

FILMOVÝ KVÍZ S PETROM KONEČNÝM Vol. 7

V KC Dunaj sa dnes zídu všetci, ktorí majú súťaživého ducha a ovládajú slovenskú a svetovú kinematografiu. Už v poradí siedmy kvíz „prevetrá“ vaše mozgové závity a garantuje dobrú zábavu. Príďte si aj vy zasúťažiť o 18-tej hodine so svojím dvoj až štvorčlenným tímom. Nezabudnite sa však vopred zaregistrovať na kviz@kinema.sk.

EIFMAN BALET: UP & DOWN

Balet = nuda. Že tento stereotyp neplatí, vás na vlastné oči presvedčí SND, ktoré dnes ponúkne milovníkom baletu druhú premiéru svetovej inscenácie Borisa Eifmana UP & DOWN. Výnimočné predstavenie podľa románu Scotta Fitzgeralda Nežná je noc na hudbu Georgea Gershwina, Franza Schuberta a Albana Berga začína dnes o 19-tej hodine v Sále opera a baletu.

OLDIES PARTY – DISCO FEVER!!

Radi sa zabávate a zbožňujete Oldies? Tak neváhajte a príďte do La Fiesta klubu, kde vás od 21:00 roztancuje hudba v štýle 90s, 80s, 70s. K dispozícií budú dva stage- na prvom vás bude zabávať DJ Peťo & DJ Mathew a na druhom sa bude hýbať v rytmoch Latino. Akcia potrvá do skorých ranných hodín. Cena vstupného je päť eur.

VÝSTAVA MOTORIEK V CENTRALE

Fascinuje vás rýchlosť, sila a zaujímavý dizajn? Tak navštívte OC CENTRAL, kde práve prebieha exkluzívna výstava I ♥ rýchlosť, venovaná viac ako 90-tim atraktívnym motocyklom. Medzi množstvom „rýchlych“ kolies natrafíte na značky ako Harley Davidson, BMW, Suzuki, KTM, Yamaha či Aprilia, chýbať nebudú ani policajné motorky a historické modely Petra Baláža. Výstava potrvá do 1. marca 2015, vždy od 9:00 do 21:00.

ČAU O PIATEJ

Cyklus venovaný literatúre pokračuje aj vo februári 2015. Dnešok bude venovaný Radoslavovi Liptákovi a jeho poviedke Papua Nová Guinea. O 17-tej hodine vám ju v Kníhkupectve KK Bagala prečíta Martin Meľo.

TURBAN QUIZ: VALENTÍNSKA KVAPAVKA KRVI

Pre súťaživé páry a všetkých, ktorí radi hádajú, je dnes večer od 20-tej pripravený špeciálny Erotický kvíz, prispôsobený včerajšiemu sviatku svätého Valentína. Moderátori Jakub Lužina a Matej Moško ocenia súťažiacich okrem múdrosti v troch kolách, aj za humor súťažných tímov. Akcia sa koná v Gorila.sk Urban Space na Námestí SNP 30. Vstupné sú dve eurá.

KORČUĽOVAČKA

Ak dávate prednosť športovým aktivitám, potom je klzisko na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu pre vás ako stvorené. Nabrúste korčule, vezmite rukavice a príďte od 16:30 do 18:30 na miesto, kde sa pravidelne hrávajú zápasy KHL.

FAŠIANGOVÝ KARNEVAL

Na svoje si dnes určite prídu aj deti, vďaka Starej tržnici, ktorá v spolupráci s hudobnou školou Domček plný nápadov pripravila Fašiangový karneval. Na najmenších čaká hudobný workshop, fašiangové hry, výroba masiek a samozrejme nebude chýbať minidiskotéka. Organizátori si pre deti v maskách pripravili aj sladké prekvapenie. Podujatie potrvá od 15-tej do 18– tej hodiny. Vstupné je päť eur.

AKO SI KUBO OBZERAL SVET

Deťom bude venované aj dnešné popoludnie v Bibiane – Medzinárodnom dome umenia pre deti. O 16-tej hodine si spoločne s Kubom „zacestujete“ po svete a spoznáte jeho krásy. Divadelné predstavenie je určené pre deti od päť rokov.

Tančiareň (WCS)

Ak chcete nedeľný večer stráviť aktívne a „dobiť“ sa energiou, rozhodne navštívte klub La Fiesta. Hodinová tančiareň je určená pre návštevníkov kurzu ale aj verejnosť. Vstupné na akciu je zdarma. Príďte si od 20-tej na hodinu zatancovať s priateľmi a zrelaxovať pred začiatkom pracovného týždňa.

ilustračná foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM