Krimi

Nezaujímali ho peniaze ani cennosti: Muž zvalil ženu na zem a TOTO jej ukradol

Neznámy páchateľ počkal, kým poškodená žena vojde do vchodu jedného z obytných domov. Následne za ňou vošiel a zvalil ju na zem.

Ilustračný obrázok k článku Nezaujímali ho peniaze ani cennosti: Muž zvalil ženu na zem a TOTO jej ukradol
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II vyšetrujú okolnosti lúpeže, ktorá sa stala ešte koncom apríla na Svätoplukovej ulici v Bratislave. Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Zvalil ženu na zem

Doposiaľ neznámy páchateľ počkal, kým poškodená žena vojde do vchodu jedného z obytných domov. Následne za ňou vošiel a zvalil ju na zem. „Žena sa začala brániť, muža udierala do viacerých častí tela,“ priblížil Szeiff.

Páchateľ žene zobral kabelku, ale nič z nej podľa slov Szeiffa nevytiahol. Neskôr si zobral do ruky dámsku topánku červeno-bielej farby na podpätku, ktorá patrila poškodenej, a z miesta ušiel.

Pátranie

Polícia pátra po mužovi vo veku 30 – 35 rokov približne 170 centimetrov vysokom, chudej postavy s krátkymi ryšavými vlasmi a bradou. Oblečené mal sivé tepláky, biele tričko, červenú prešívanú bundu, na hlave svetlú šiltovku a obuté biele tenisky.

Akékoľvek informácie k totožnosti osoby, k jej súčasnému pohybu alebo pobytu, nám občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení,“ priblížil Szeiff. Urobiť tak môžu aj formou súkromnej správy na profile polície na sociálnej sieti.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM