Nina Táborská Rôzne

Neviete, kam na dovolenku? Na cestovnom veľtrhu sa dozviete, kde sa najlepšie ubytovať aj aké špeciality ochutnať

Radi cestujete a spoznávate nové krajiny a kultúry? Na veľtrhu cestovného ruchu ITF Slovakiatour vám ponúkne prehľad turisticky atraktívnych a zaujímavých lokalít celkovo až 50 cestovných kancelárií, ale aj zastúpenia jednotlivých krajín, regiónov, miest a obcí.

Ilustračný obrázok k článku Neviete, kam na dovolenku? Na cestovnom veľtrhu sa dozviete, kde sa najlepšie ubytovať aj aké špeciality ochutnať
Zdroj: Dnes24.sk

Na veľtrhu cestovného ruchu ITF Slovakiatour v bratislavskej Inchebe od 28. do 31. januára si môžete zabezpečiť nielen svoju letnú dovolenku. Dostanete tu tiež komplexný turistický servis na cestovanie počas celého roka.

Dozviete sa, kde sa najlepšie ubytovať, najesť, aké regionálne špeciality ochutnať a ktoré pamiatky by ste počas vášho pobytu v zahraničí rozhodne nemali vynechať.

India, Dominikánska republika, Brazília, ale napríklad aj Turecko, Tunisko, Bulharsko a obľúbené Chorvátsko vám prostredníctvom nádherných expozícií dodajú inšpiráciu na strávenie voľných dní.

Ako nás informovala hovorkyňa Incheby Martina Macková, nezaostáva ani domáce Slovensko. Špeciálnu pozornosť dostanú kúpele, ktoré patria k nášmu národnému bohatstvu.

Prostredníctvom veľtrhu sa môžete preniesť aj do Českej republiky. Partnerom ITF Slovakiatour je Moravskoslezský kraj, ktorý vás vo svojej expozícii prevedie najkrajšími technickými pamiatkami vo svojom regióne. Svoje krásy ukáže aj Jihomoravský kraj, ktorý je tento rok čestným hosťom ITF Slovakiatour.

Spoločne s veľtrhom cestovného ruchu sa v termíne 28.-31. januára uskutoční aj veľtrh gastronómie Danubius Gastro. Novinky z gastronómie, potraviny z celého sveta, káva, víno a kulinárske exhibície budú jedinečnou príležitosťou zorientovať sa v gastronomickom svete. Ako dodala Martina Macková, každá vstupenka je v hre o exkluzívny zájazd do Dominikánskej republiky.

Prečítajte si tiež: Zakorčuľovať si pri rytme viedenského valčíka? Na Radničnom námestí vo Viedni otvárajú Viedenský ľadový sen

Foto: Incheba.

Cestovný veľtrh Incheba
11
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM