Rôzne

Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou: Nové toalety na Kamzíku sú konečne otvorené!

Stavba, ktorá stála 128-tisíc eur, bola dokončená už pred pol rokom, ale dosiaľ slúžila len „na okrasu“.

Ilustračný obrázok k článku Neuveriteľné sa stalo skutočnosťou: Nové toalety na Kamzíku sú konečne otvorené!
9
Galéria
Zdroj: Mestské lesy v Bratislave

Novopostavené toalety na Kamzíku vzbudzujú pozornosť už od položenia základov. Stavba, ktorá stála 128-tisíc eur bola dokončená už pred pol rokom, ale dosiaľ slúžila len „na okrasu“. Zdá sa však, že ľady sa pohli a luxusné toalety sú konečne otvorené!

Nekonečný príbeh

Mestské lesy v Bratislave (MLB), ktoré toalety prevádzkujú, oznámili, že budova od dnešného dňa slúži verejnosti. Toalety sú návštevníkom k dispozícií bez poplatku, denne v čase od 10:00 do 19:30 hod. „Kľúč od sprchy si treba vyžiadať od obsluhy, sprchy budú po každom použití vyčistené,“ informujú MLB na sociálnej sieti.

„Teší nás, že sa konečne podarilo aj takýmto spôsobom zvýšiť komfort pre návštevníkov tejto obľúbenej lokality. Otvoreniu toaliet dlhšiu dobu bránili chýbajúce financie aj personál na prevádzku, na čo sa zjavne nemyslelo pri plánovaní ich výstavby. Toto sa nám podarilo aj v spolupráci s hlavným mestom doriešiť.“ uvádzajú MLB.

MLB tiež pripomínajú, že niektoré miestnosti museli prerobiť, aby toalety boli vôbec funkčné.

Všetko, čo potrebujete

Verejnosť teda konečne môže využiť výhody, ktoré moderná stavba poskytuje. Vo vnútri toaliet nájdete 4× WC pre ženy, 2× WC pre mužov, 4× pisoáre, 1× WC pre imobilných, sprchovací kút aj sklad. Mamičky určite ocenia prebaľovací pult pre deti, športovci zas sprchy a čoskoro aj umyváreň bicyklov.

Nové toalety, ktoré určite neušli vašej pozornosti, stoja kúsok za bufetom U Krka. Prípadné pripomienky k ich fungovanie môžete posielať na info@ba-lesy.sk.

Toalety na Kamzíku sú otvorené!
9
Galéria
Foto: t s / Zdroj: bratislava.dnes24.sk

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM