Aktualizované Krimi

Nešťastie na koľajniciach: V Pezinku zrazil vlak človeka, spoje meškali dve hodiny

Pri nehode muž utrpel zranenia nezlučiteľné so životom a na mieste zomrel. Privolaný lekár skonštatoval smrť

Ilustračný obrázok k článku Nešťastie na koľajniciach: V Pezinku zrazil vlak človeka, spoje meškali dve hodiny
Zdroj: TASR

Pezinskí hasiči zasahovali pri dopravnej nehode, pri ktorej zrazil vlak človeka. K nehode došlo pri železničnej stanici Pezinok zastávka smerom do Bratislavy. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave.

„Hasičská jednotka na mieste pomáhala prítomným zdravotným záchranárom pri záchrane človeka,“ informoval dispečing. Na mieste boli štyria hasiči. Muža sa však zachrániť nepodarilo. „Pri nehode utrpel zranenia nezlučiteľné so životom a na mieste zomrel. Privolaný lekár skonštatoval smrť,“ uviedol Jozef Minár z Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby. Ako ďalej doplnil, vek ani totožnosť muža nie sú známe. Nehodu vyšetruje polícia.

Dopravná nehoda si vyžiadala aj dvojhodinové meškanie rýchlika z Košíc do Bratislavy. Podľa ZSSK v súčasnosti mešká rýchlik 608 z Košíc do Bratislavy, s pôvodným časom príchodu na Hlavnú stanicu o 17.57 h, už 180 minút. Zhruba 30-minútové meškanie v Trenčíne bude mať rýchlik 613 z Bratislavy do Košíc, s odchodom z Hlavnej stanice o 18.03 h. Približne 40-minútové meškanie sa predbežne predpokladá pri regionálnom rýchliku RR 717 z Bratislavy do Žiliny, s pôvodným časom odchodu 20.03 h..

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM