han Krimi

NESLÝCHANÉ: Policajti zastavili na mol opitú ženu na diaľnici. A v PROTISMERE!

Poriadna drzosť a nezodpovednosť. Dopustila sa jej žena, ktorá viedla motorového vozidlo "pod vplyvom" a ešte k tomu v protismere.

Ilustračný obrázok k článku NESLÝCHANÉ: Policajti zastavili na mol opitú ženu na diaľnici. A v PROTISMERE!
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

Bratislavskí dopravní policajti zastavili dnes krátko pred 08.00 h na diaľnici D4 vozidlo, ktoré išlo v protismernej časti vozovky. Informujú o tom na Facebooku.

Po zastavení zistili aj dôvod, ktorý bol príčinou tejto jazdy. „Vozidlo policajti zastavili v blízkosti zjazdu na D2 v smere na Rajku. Vodičkou vozidla Volkswagen Passat bola 48-ročná žena, ktorá javila známky požitia alkoholu. Policajti ženu podrobili vykonaniu dychovej skúšky, ktorá skončila s pozitívnym výsledkom,“ uviedli policajti.

„Žene bola nameraná hodnota 1,57 mg/l alkoholu vo vydychovanom vzduchu, čo predstavuje 3,27 promile! Z medicínskeho hľadiska sa jedná o stav vážnej otravy alkoholom,“ šokujú muži zákona.

Obmedzená na slobode

Žena, ktorá policajtom uviedla ide do práce, bola na mieste obmedzená na osobnej slobode a eskortovaná na príslušné policajné oddelenie. „K zraneniu osôb alebo spôsobeniu škody v súvislosti s týmto prípadom nedošlo. Poverený príslušník PZ začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky,“ ukončila polícia.


Ďalšie aktuálne a zaujímavé správy z domova a zo sveta nájdete aj na našej stránke Dnes24 a Facebooku.

Ďalšie zaujímavosti, novinky a správy z regiónov klikajte na: Bratislava24, Trnava24, Nitra24, Trenčín24, Bystrica24, Košice24, Poprad24, Prešov24, Žiar24, Považská24, Rožňava24, Michalovce24, Žilina24.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM