Krimi

Nehodu električky a auta už vyšetruje polícia

Okolnosti zrážky električky a osobného auta, ktorá sa dnes stala na Račianskej ulici v Bratislave, už vyšetruje polícia. Pri nehode utrpeli zranenie dve osoby, jednou z nich bolo päťročné dieťa.

Ilustračný obrázok k článku Nehodu električky a auta už vyšetruje polícia
Zdroj: TASR

Ako informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff, nehoda sa stala dnes krátko pred 17.45 h v blízkosti vozovne Krasňany. „Z doposiaľ presne nezistených príčin došlo pri prechádzaní cez električkové koľajisko k zrážke električky, ktorá v tom čase úsekom prechádzala a osobného motorového vozidla,“ potvrdil Szeiff.

Podľa hovorcu Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Borisa Chmela pri nehode utrpelo zranenie päťročné dieťa a jeden dospelý, obaja sedeli v aute. „Sú pri vedomí, utrpeli úraz hlavy,“ povedal Chmel s tým, že ich previezli do nemocnice na Kramároch. V električke podľa polície nikto neutrpel zranenie.

„Alkohol bol vykonanou dychovou skúškou u vodiča električky, ako aj vodiča motorového vozidla vylúčený,“ podotkol Szeiff. Celkovú škodu podľa jeho slov vyčíslili na asi 10-tisíc eur. „Presné príčiny nehody sú predmetom ďalšieho vyšetrovania,“ do­dal.

Prečítajte si viac: Na Račianskej ulici sa zrazila električka s osobným autom. Zranilo sa päťročné dieťa

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM