Webnoviny - Krimi

Nehoda autobusu vyžiadala 12 zranených

BRATISLAVA - RUŽINOV, 28.07.2011. Na Záhradníckej ulici havaroval autobus. Na mieste zasahujú všetky záchranné zložky, operačné stredisko ZZS tam vyslalo päť ambulancií. Zranených transportujú do bratislavských nemocníc.

Autobus číslo 66, ktorý dnes havaroval na Záhradníckej ulici pri zastávke Slovanet v smere do bratislavského Ružinova, zrejme vytlačilo z cesty osobné auto. Povedala to hovorkyňa Dopravného podniku Bratislava Agáta Staneková. Autobus sa dostal do kontaktu s osobným autom, následne narazil do stĺpa električkového vedenia, uviedol ďalej dopravný podnik. Pri nehode vznikla dopravnému podniku škoda za približne 30-tisíc eur.

Podľa hovorkyne Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby Dominiky Šulkovej je predbežne zranených 12 osôb, z toho jedna ťažšie. Dispečing dopravného podniku informoval, že šofér osobného auta zranenia neutrpel. Viacerí však utrpeli pomliaždeniny, odreniny a niektorým museli zafixovať chrbticu. Hovorkyňa Univerzitnej nemocnice v Bratislave Zuzana Čižmáriková agentúre SITA potvrdila, že ťažko zranenú osobu previezli do nemocnice na Kramároch a šiestich zranených vyšetrujú v nemocniciach v Ružinove, Petržalke a Starom Meste.

Zdroj + ilistračné foto: WEBNOVINY/SITA

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM