Maros Palesch Iné športy

Nechaj sa zviezť!

BRATISLAVA - OSLANY, 21.06.2011. Zaži autokrosové preteky s moderátorom Alexandrom Štefucom za volantom autokrosového špeciálu, priamo na sedadle spolujazdca, v nedeľu 26.06.2011 v Motoršport Aréne v Oslanoch pri Partizánskom.

Motoristický novinár, ostrieľaný pretekár a moderátor Alexander Štefuca sa rozhodol v spolupráci s Autokosovým areálom Oslany umožniť jednému z poslucháčov Rádia Viva, mediálneho partnera siete Global 24, zažiť priamo v aute, ako to vyzerá na autokrosových pretekoch.

Tri rozjazdy, čiže 3 možnosti pre vás. Do prvých dvoch rozjázd nastúpia do horúceho sedadla spolujazdca, dvaja poslucháči rádia Viva, vyžrebovaní vo vysielaní nášho mediálneho partnera. ** V tretej rozjazde šancu dostane aj jeden vyžrebovaný divák, ktorý príde v nedeľu 26.júna 2011 do Motoršport Arény na ďalšie preteky Slovenského autokrosového pohára a zaplatí vstupné, najneskôr však do 12:00 hodiny.**

Jazdiť sa bude na autokrosovom špeciáli (Toyota Corolla) vo verzii s dvojlitrovým turbomotorom a špeciálnou športovou prevodovkou. Výkon 400 koní !!! Spolujazdec musí mať minimálne 18 rokov, bude sedieť v pretekárskom sedadle, zabezpečený bude viacbodovými pásmi a pretekárskou prilbou. Tešíme sa na Vás v Motošport Aréne Beckert!

Motoršport Aréna Beckert vznikla začiatkom roka 2009 na organizovanie autokrosových pretekov. Len 7km od Partizánskeho, medzi Oslanmi a Hornou Vsou, sa postupne buduje areál pre motoršportové aktivity pre jazdcov ako i širokú verejnosť. Trať je dlhá približne 950 metrov, s množstvom zákrut, väčšinou ľavotočivých, s možnosťou viacerých variant jazdenia a s viacerými prevýšeniami, na ktorých sa dá vynikajúco vyblázniť s autokrosovými špeciálmi. 

Autor: Maroš Palesch Zdroj + foto: Alexander Štefuca

AUTOKROS S ALEXOM
7
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM