ESL Rôzne Správy

Necestujte k moru. Neďaleko Bratislavy nájdete pláž ako v Chorvátsku

Máme posledné prázdninové dni, ktoré majú byť horúce, a tak tu máme pre vás tip. Len 25 minút autom od Bratislavy nájdete krásnu pieskovú pláž.

Ilustračný obrázok k článku Necestujte k moru. Neďaleko Bratislavy nájdete pláž ako v Chorvátsku
4
Galéria

Reč je o Pieskovni pri Plaveckom Štvrtku. Upozornila na ňu cestovateľka a blogerka Janka Travel Hacker. Nájdete tu pieskovú pláž, ako aj voňavé borovice, vďaka ktorým máte pocit, že ste v Chorvátsku.

Záhorácke more

Janka chváli aj jazierko, okolo ktorého piesková pláž vznikla. „Na toto záhorácke more chodia hlavne domáci a ľudia z okolia. Bratislavské ešpézetky sme videli spolu tri,“ dodáva Janka s tým, že aj v čase najväčšieho návalu ľudí sa dalo okolo jazera nájsť miesto, kde bol pokoj.

„Voda bola čistá. Spodok jazera je tiež pieskový, takže voda bola miestami kalná, no odmenou bol príjemný piesok pod nohami,“ nadchýna sa vášnivá cestovateľka.

Služby

Dobrou správou je, že v okolí jazera sa dá pohodlne zaparkovať. Horšou, že v jeho blízkosti nenájdete žiadny bufet ani reštauráciu. Jedlo a pitie si teda treba priniesť. Napriek tomu však mladá blogerka toto miesto odporúča. Pozrite si v galérii, aké pekné fotky tam nafotila.

Pieskovňa v Plaveckom Štvrtku
4
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM