KAW Rôzne Správy

Najviac chorých na COVID-19 pribudlo v Bratislave. Zatvorené sú ďalšie triedy v školách

Slovensko v súčasnosti eviduje 2694 aktívnych prípadov.

Ilustračný obrázok k článku Najviac chorých na COVID-19 pribudlo v Bratislave. Zatvorené sú ďalšie triedy v školách
8
Galéria
Zdroj: TASR/František Iván

Na Slovensku v stredu (16. 9.) pribudlo 161 nakazených novým koronavírusom, ich celkový počet tak stúpol na 6021. Laboratóriá otestovali 4027 vzoriek. Z ochorenia COVID-19 sa vyliečilo ďalších 68 pacientov. Pribudlo i jedno úmrtie v súvislosti s novým koronavírusom, ich celkový počet sa zvýšil na 39. Informuje o tom Národné centrum zdravotníckych informácií na webovej stránke covid-19.nczisk.sk.

Prerušené vyučovanie

Ministerstvo zdravotníctva na sociálnej sieti priblížilo, že pozitívne testovaných bolo 98 mužov a 63 žien vo veku od niekoľkých mesiacov po 86 rokov. V okrese Bratislava pribudlo 26 chorých.

Nový koronavírus sa tento týždeň potvrdil aj v školských zariadeniach. Do piatka (18. 9.) je prerušený výchovno-vzdelávací proces v jednej triede na Gymnáziu Ladislava Novomeského v Bratislave. Ochorenie COVID-19 sa objavilo u pedagogického pracovníka.

Do 21. septembra je prerušený výchovno-vzdelávací proces v jednej triede na Gymnáziu na Bilíkovej ulici v Bratislave, kde sa u žiaka navštevujúceho toto školské zariadenie potvrdilo ochorenie COVID-19.

Zdroj: Dnes24/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM