Kultúra

Najveselší festival zabaví deti divadielkom, koncertami aj virtuálnou realitou

Spievankovo, Miro Jaroš, Paci Pac, pesničky od Fíha Tralala, Smejko a Tanculienka, lezecká stena, skákací hrad či kúzelník - to je len časť z programu veľkého detského festivalu.

Ilustračný obrázok k článku Najveselší festival zabaví deti divadielkom, koncertami aj virtuálnou realitou
13
Galéria
Zdroj: Facebook

Premýšľate, kam vyraziť s deťmi cez víkend? Ak sa vaši drobci rady zvŕtajú pri veselých detských pesničkách, majú radi skákanie a rôzne tvorivé aktivity, namierte si to do Incheby na Festík.

Aktivity od výmyslu sveta

Najveselší festival ponúkne hudobné vystúpenia obľúbených interpretov detských piesní. Deti sa popri zábave naučia aj mnoho nového – vyskúšajú si rôzne aktivity a vytvoria pekné veci na workshopoch.

Prvý ročník detského festivalu Festík priláka deti najmä na ich spevácke a muzikantské hviezdy – príde Spievankovo, Miro Jaroš, Paci Pac, Baby Band s pesničkami od Fíha Tralala, Smejko a Tanculienka. Nebude chýbať ani kúzelnícka šou Petra Šestáka, Hanička a Murko, Mici a Mňau, Šašo Fifo a mnohých ďalších obľúbených interpretov. Tešiť sa môžete aj na tanečné animácie a gymnastiku pre deti, rôznorodé kreatívne, športové, environmentálne a edukačné aktivity.

Detičky do 15 rokov majú vstup na Festík zadarmo. Na koncertoch sa teda môžu zabávať bez platenia, avšak na ďalšie aktivity potrebujú špeciálny „pas“. Ak si ho kúpia, budú sa môcť dosýta vyšaňtiť na kolotočoch, v skákacom svete, či v elektro autíčkach.

Festík nezabúda ani na tínedžerov a rodičov. Bude pre nich pripravená virtuálna realita, horolezecká stena a rôzne kreatívne workshopy.

sobota – nedeľa / od 9:00 do 20:00 hod. / Incheba / vstupenky TU

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM