Krimi

Najväčšie TRAGÉDIE roka 2022: Bratislava má za sebou smutný rok, TOTO otriaslo mestom

Pri bilancovaní uplynulého roka sme sa zamerali aj na tragické udalosti. Viaceré z nich otriasli nielen Bratislavou, ale celým Slovenskom.

Ilustračný obrázok k článku Najväčšie TRAGÉDIE roka 2022: Bratislava má za sebou smutný rok, TOTO otriaslo mestom
23
Galéria
Zdroj: TASR/Pavol Zachar

Tragédia na Zochovej

V centre Bratislavy narazilo v nedeľu 2. októbra v noci auto s opitým vodičom do zastávky mestskej hromadnej dopravy. Nehoda si vyžiadala piatich mŕtvych, viacerí ďalší ľudia boli ťažko zranení. Vinníkovi nehody namerali približne 1,6 promile alkoholu v krvi, jeho spolujazdcovi jedno promile. Okrem opitosti bola dôvodom nehody aj niekoľkonásobne prekročená rýchlosť, pri ktorej vodič stratil kontrolu nad vozidlom. Viac sa dočítate TU

Smrtiaca streľba pred Teplárňou

Tragédia, ktorá otriasla nielen Bratislavou a Slovenskom, sa stala pred gay barom na Zámockej ulici v centre hlavného mesta. Strelec tam chladnokrvne popravil dvoch mužov 12. októbra okolo 19.00 hod. večer. Vážne zranil aj čašníčku, ktorá ležala v nemocnici niekoľko týždňov. Podľa svedka hrôzy mal strelec čakať na svoje obete zhruba pol hodiny skrytý za rohom. Viac sa dočítate TU.

Článok pokračuje pod galériou fotografií.

Streľba na Zámockej ulici v Bratislave
26
Galéria

Tragický pád

Hrozná udalosť, pri ktorej vyhasol mladý život, sa odohrala 11. októbra v hlavnom meste. Informoval o tom Dobrovoľný hasičský zbor Bratislava-Rača na sociálnej sieti. Mladá žena podľahla zranenia po tom, čo spadla z 5. poschodia bytového domu. Viac sa dozviete TU.

Muž skočil z nadchodu

Nešťastná udalosť sa udiala pod Hlavnou stanicou v Bratislave. Neznámy muž skočil z nadchodu pre peších nad Štefánikovou ulicou rovno na cestu, ktorá je bežne plná áut. Viac sa dozviete TU.

Tragický večer v Bratislave

Žena vyskočila z balkóna hotela v Ružinove. Po príchode na miesto našli na zemi policajti ženu, ktorú sa aj napriek snahe privolaných záchranárov, nepodarilo oživiť. Viac sa dočítate TU.

Smrť na železnici

Pod kolesami vlaku vyhasol život mladého dievčaťa. Hoci rušňovodič spozoroval v koľajisku dievča v tmavom oblečení, zabrániť zrážke už napriek brzdeniu nedokázal. Viac sa dozviete TU.

Fotografie z tragédie na zastávke Zochova:

TRAGÉDIA v centre Bratislavy: Auto ZMIETLO zastávku plnú ľudí
43
Galéria

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM