Nina Táborská Rôzne

Najväčšie Sconto na Slovensku privíta v Bratislave prvých návštevníkov už 1. októbra

Nemecký predajca nábytku Sconto otvorí 1. októbra v Bratislave svoj doteraz najväčší obchodný dom na Slovensku aj v Česku. Bratislavská predajňa tak pribudne k dvom existujúcim menším obchodom spoločnosti v Nitre a Trnave.

Ilustračný obrázok k článku Najväčšie Sconto na Slovensku privíta v Bratislave prvých návštevníkov už 1. októbra
Zdroj: Dnes24.sk

Sconto Nábytok bude ponúkať kompletný sortiment bytového nábytku na dvoch podlažiach a predajnej ploche s celkovou rozlohou viac než 14-tisíc štvorcových metrov. Predajňa vyrástla v novovybudovanom nákupnom parku Pharos pri bratislavskom letisku.

Po 12 mesiacoch výstavby ponúkne obchodný dom svojim návštevníkom približne 5000 modelov nábytku a 10-tisíc druhov bytových doplnkov.

„Svojou koncepciou sa snažíme vyjsť v ústrety všetkým zákazníkom, od skromného a nenáročného až po cieľavedomého človeka s vysokými požiadavkami,“ uviedol konateľ spoločnosti Roman Púry.

Sconto Nábytok je súčasťou nemeckého koncernu Höffner. Firma dnes na Slovensku a v Česku prevádzkuje spolu 10 obchodných domov s nábytkom a bytovými doplnkami. Na slovenskom trhu pôsobí od roku 2010. Jej obrat na obidvoch trhoch predstavuje takmer 80 miliónov eur. Počas svojej existencie obslúžila viac ako dva milióny zákazníkov.

Prečítajte si tiež: Ikea a Kika budú mať čoskoro novú konkurenciu. Sconto v Pharos Parku privíta prvých návštevníkov už na jeseň

Zdroj foto: oficiálne stránky Pharos Business Park.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM