Rôzne

Najväčšia grilovačka v meste: Na svoje si prídu najmä priaznivci mäsových jedál a kvalitného piva

Súčasťou podujatia Grill & Beer Festival Bratislava 2019 budú názorné ukážky grilovania s grillmajstrami, ale aj ochutnávky, prezentácie a súťaže.

Ilustračný obrázok k článku Najväčšia grilovačka v meste: Na svoje si prídu najmä priaznivci mäsových jedál a kvalitného piva
7
Galéria
Zdroj: pixabay.com / CC0 1.0

Ak sa vám zbiehajú slinky len pri pomyslení na šťavnaté grilované mäsko, Park A. Hlinku v Ružinove bude počas najbližšieho víkendu patriť práve vám.

Grilované špeciality

Už v piatok si v parku rozložia svoje stánky šéfkuchári z celého Slovenska – a grilovačka sa môže začať! Obdivovať a najmä ochutnať budete môcť ugrilované mäso i zeleninu.

Svoju schopnosť zjesť štipľavé jedlo môžete otestovať počas jedinečnej súťaže v jedení chilli papričiek.

Súčasťou podujatia Grill & Beer Festival Bratislava 2019 budú názorné ukážky grilovania s grillmajstrami, ale aj ochutnávky, prezentácie a súťaže. Je jasné, že grilované dobroty treba niečim poriadne zapiť!

Na festivale nebudú chýbať ani remeselné pivá z viacerých slovenských pivovarov. Keď už budú žalúdky plné, určite vás zaujme aj živá hudba, ktorá zaznie až z troch miest v Parku A. Hlinku.

piatok – nedeľa / Park A. Hlinku, Ružinov / vstup voľný

Grilovačka
7
Galéria
Zdroj: TASR

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM