Tlačové správy

Najtrendovejšie pánske košele sezóny - pozrite si našich top 5 módnych trendov

Ak vás omrzelo nosiť všade tričko, možno vás inšpirujú naše tipy na to, aké košele sú aktuálne obrovským hitom. Máte niektoré z nich v skrini?

Ilustračný obrázok k článku Najtrendovejšie pánske košele sezóny - pozrite si našich top 5 módnych trendov
Zdroj: Bolf

Pánska košeľa je jedným zo základných kúskov dobre vybaveného šatníka. V rôznych podobách sa hodí na formálne udalosti ako svadba, pracovný pohovor, obchodné stretnutie či návšteva divadla, no košele môžete nosiť aj na množstvo neformálnych príležitostí a vykúzliť s nimi pohodlné kombinácie.

Prúžkované košele sú opäť v kurze

Módni návrhári túto sezónu do svojich kolekcií vo veľkom zahrnuli pásiky. Nosia sa na všetkom, takže sú in aj na pánskych košeliach a čím viac a výraznejšie, tým lepšie. Pásikavé košele sa veľmi jednoducho dajú zladiť k jednofarebným nohaviciam, džínsom alebo kraťasom a môžete s nimi dosiahnuť štýlový a elegantný vzhľad, ale aj pohodovú voľnočasovú kombináciu.

Rifľové košele pre pohoďákov

Milovníci pohodlnej módy, mestského štýlu a nefalšovanej neformálnosti môžu svoje outfity vyskladať aj s pomocou rifľovej košele. Rovnako ako džínsy, i rifľová košeľa sa teší popularite už roky a z módneho výslnia sa kvôli svojmu nadčasovému dizajnu nikam nechystá. Skvelé na rifľových košeliach je to, že sú mimoriadne odolné a poslúžia vám mnoho sezón. Dobre vyzerajú k takmer čomukoľvek, dokonca i k rifliam, ak si zvolíte dostatočný kontrast odtieňov. Môžete si pod ne obliecť tričko a nosiť ich rozopnuté, alebo ich kombinovať k šortkám a teniskám.

Vichy košele majú svoje čaro

Pánske košele s jemne károvaným vzorom, teda Vichy košele, sú menej formálnym kúskom ako klasické jednofarebné spoločenské košele, preto sa hodia na každodenné nosenie. K dispozícii sú nielen v tradičnej modrej na bielom pozadí, ale aj v módnych odtieňoch hnedej, zelenej, červenej atď. Môžete si ich obliecť napríklad k džínsom alebo chinos nohaviciam v dlhej či krátkej verzii a vytvárať rôzne ležérne aj štýlové kombinácie vhodné na množstvo príležitostí.

Jednofarebné košele v pastelových farbách

Tohtoročná móda sa nesie v duchu pastelových odtieňov cukríkových farieb a ovocných sorbetov. Na letné dni sú košele v takejto farebnej palete priam stvorené. K bielym nohaviciam alebo chino kraťasom budú vyzerať famózne. Navyše, ak tento vzhľad doplníte koženým opaskom, hodinkami a koženými šnurovacími topánkami, máte bezchybný outfit vhodný na letné rande, dovolenkovú prechádzku či stretnutie s priateľmi.

Kultové flanelové košele

Kto by nemal rád tieto mäkké a príjemné neformálne košele, ktoré sú nenahraditeľné do chladnejšieho počasia a príjemne zahrejú aj počas letných večerov. S rifľami tvorí flanelka neprekonateľnú kombináciu, no hodí sa aj k pohodlným jogger teplákom. Môžete si pod ňu obliecť jednofarebné biele alebo čierne tielko, vziať si k nej šiltovku, navrstviť na ňu koženú bundu, obuť si k nej topánky v štýle workerov… Záleží len na vašej osobnosti!

Pri dopĺňaní šatníka o nové moderné kúsky rozhodne neobíďte Bolf.sk. Objavte kvalitné oblečenie za dostupné ceny!

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy.

Zdroj: Bolf
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM