Rôzne Správy

Najstaršiemu petržalskému hypermarketu pribudnú obchody aj známe rýchle občerstvenie

Spoločnosť Tesco pripravuje rozšírenie svojej prevádzky v Petržalke na Panónskej ceste. Z plánovanej obchodnej galérie ako prvý pribudne McDonald's.

Ilustračný obrázok k článku Najstaršiemu petržalskému hypermarketu pribudnú obchody aj známe rýchle občerstvenie
6
Galéria
Zdroj: TASR

S plánom rozšíriť petržalský hypermarket na Panónskej ceste prišlo Tesco už v roku 2011. Predstavilo vtedy víziu rozšíriť priestory o nákupnú pasáž s rozlohou takmer 9-tisíc štvorcových metrov. Pribudnúť malo 48 prevádzok s obchodmi a službami, a tiež jedna gastroprevádzka.

Tesco oprášilo plány

V týchto dňoch sa Tesco k svojim plánom spred šiestich rokov vracia. Zatiaľ plánovanou prístavbou rýchleho občerstvenia McDonald's. Prevádzka totiž dostala čerstvé stavebné povolenie.

Len kúsok od Tesca na Panónskej ceste, pri obchodnom centre Danubia, už dlhšie funguje Petržalčanmi obľúbený fast food McDonald's. Je možné, že sa presťahuje práve do nových priestorov pri hypermarkete Tesco, keďže je vlastníkom pozemkov, na ktorých sa bude prevádzka stavať.

Osud nákupnej galérie je zatiaľ neistý. Ako uvádzajú reality.etren­d.sk, britský reťazec požiadal v júni 2016 mestskú časť Petržalka o predĺženie územného rozhodnutia a v prípade obchodnej galérie ešte stále nepožiadal o stavebné povolenie.

Reťazec Tesco neprežíva práve obdobie rozkvetu. Na východnom Slovensku dokonca zavrel niektoré svoje pobočky.

Obchody
6
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM