Kultúra

Nájdi si valentínsku lásku! Skús originálne kinorande

Kino je miesto, kde mnohí radi randíme. Nielenže môže priniesť príjemný kultúrny zážitok, ale diskusiou po filme zistíte, či máte s partnerom podobný vkus.

Ilustračný obrázok k článku Nájdi si valentínsku lásku! Skús originálne kinorande
Zdroj: Dávid Doroš

Online kinohra

Nájsť si dnes partnera zjavne nie je až také jednoduché. Ľudí, ktorí partnera nemajú, je oveľa viac ako kedysi, psychológovia dokonca hovoria o fenoméne singles. Najmä po 30-ke sa láska hľadá oveľa ťažšie. Aj preto sa dnes darí organizátorom zoznamiek ako „Láska tu“, ktoré sa snažia dávať dokopy nezadaných ľudí. A práve táto zoznamka aktuálne propaguje originálnu valentínsku akciu, online zoznamovaciu hru pre nezadaných, ale aj páry.

Kinorande

Na webe kinorande.sk si môžete nájsť parťáka do kina a možno aj lásku na celý život. Vyplníte údaje o sebe a vašom filmovom vkuse a hor sa na rande s niekým, kto je na tom podobne. „Vlani sme túto akciu robili prvýkrát a mala veľký úspech,“ vraví Diana Fabiánová s Láska tu a dodáva: „Funguje to tak, že prídete do kina a vlastne až tam zistíte, koho vám systém pridelil, spárujú sa vstupenky. Vlani sa takto vytvorila dvojica, ktorá spolu stále chodí. Má teda zmysel skúsiť to.“

Aktuálne dávajú v kine viaceré zaujímavé snímky. Na svoje si prídu milovníci komédií, romantiky, ale aj vojnových drám, či thrillerov. Králiček Jojo, Malé ženy, Sviňa, Parazit a mnohé ďalšie. Je si z čoho vyberať. Tak ako? Vyskúšate rande na slepo v kine?

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM