Šport

Na zimnom štadióne v Lamači sa otvára hokejová prípravka

Deti, ktoré majú záujem hrať hokej, sa tomuto športu môžu začať venovať aj na zimnom štadióne v Lamači. Tamojší hokejový klub HKL Lamač organizuje v utorok (16. 12.) nábor detí vo veku od 5 do 10 rokov do hokejovej prípravky.

Ilustračný obrázok k článku Na zimnom štadióne v Lamači sa otvára hokejová prípravka
Zdroj: TASR

„Tréning sa uskutoční v utorok o 16.00 h na zimnom štadióne v Lamači na Borinskej ulici,“ uviedol manažér HKL Lamač Igor Guryča. „Na nábor môžu prísť aj deti, ktoré sa zatiaľ nevedia korčuľovať,“ dodal. Deti by mali mať so sebou okrem korčulí aj prilbu, v prípade potreby aj cyklistickú, rovnako chrániče kolien a lakťov.

Hokejový klub ponúka možnosť zapožičania hokejovej výstroje. „V spolupráci so súkromnou nadáciou uhradíme piatim talentovaným deťom celoročné členské," dodal Guryča. Nábory sa uskutočnia aj v januárových termínoch.

HKL Bratislava vznikol v roku 2012 transformáciou z predchádzajúcej Hokejovej školy (HŠ) Guryča. Cieľom klubu je nadviazať na dobré meno a kvalitnú športovú prípravu detí v kategórii predprípravka a prípravka. Okrem kvalitnej tréningovej činnosti sa chce klub zúčastňovať aj na zápasoch a turnajoch. Na konci septembra 2014 vyhral v domácom prostredí medzinárodný turnaj prípraviek Cornea Ice Cup.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM