Maros Palesch Krimi

Na zastávke museli zasahovať kukláči

Dňa 11.01.2011 v čase približne od 18.00 h do 18.25 h v Bratislave v autobuse linky č. 63 sa stal incident, kvôli ktorému boli na miesto privolané aj policajti zo špeciálneho útvaru Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave.

Na trase od obchodného centra na Ivánskej ceste po Predstaničné námestie sa v autobuse nachádzal muž, ktorý sa krátkou guľovou zbraňou vyhrážal všetkým cestujúcim a vodičovi, že ich pozabíja, pričom sa neustále prehrabával v igelitovej taške a vulgárne nadával.

U cestujúcich a vodiča správanie tohto muža vzbudilo obavu o život a zdravie, preto na miesto privolali policajtov. Privolaní policajti následne muža odzbrojili a eskortovali na policajné oddelenie, kde ho poverený príslušník obvinil z prečinu násilia proti skupine obyvateľov.

Taktiež bola mužovi zaistená zbraň (napodobenina krátkej guľovej zbrane), ktorá bola zaslaná na expertízne skúmanie. Na obvineného bol podaný návrh na jeho väzobné stíhanie. Mužovi v tomto prípade hrozí trest odňatia slobody na 6 mesiacov až 3 roky.

Zdroj: KR PZ Bratislava, František Peczár

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM