Rôzne

Na Vajnorskej vyrastie nový obytný dom

V Bratislave vyrastie ďalší megadomisko. Luxusné byty ponúknu bývanie takmer dvom stovkám obyvateľov. Stavbu realizuje KLM Group, s. r. o., ktorej spoločníkom je Ladislav Bašternák.

Ilustračný obrázok k článku Na Vajnorskej vyrastie nový obytný dom
Zdroj: História dopravy a industriálu

Bratislavská spoločnosť KLM Group, s. r. o., ktorej spoločníkom je Ladislav Bašternák, pripravuje investíciu za 6,65 milióna eur. S výstavbou obytného domu by sa malo začať na jeseň tohto roku, do dvoch rokov by mal objekt stáť.

Pozemok v lokalite na rohu ulíc Vajnorská a Odbojárov v Novom Meste je od roku 2012 určený na výstavbu nového bytového domu s príslušnými parkovacími plochami pre približne 199 obyvateľov.

Luxusný monoblok

„Objekt pre bývanie bude vo forme monobloku v tvare L. Z hľadiska výšky bude objekt nadväzovať na jestvujúci vedľajší objekt,“ informuje na webovej stránke Oddelenie územného plánovania Magistrátu hlavného mesta SR Bratislavy.

Bytový dom ponúkne 44 bytových jednotiek a 44 apartmánov krátkodobého ubytovania. Prvé nadzemné a podzemné podlažie bude slúžiť na garážovanie, k dispozícii bude 81 miest na státie, vjazd na pozemok je cez existujúce dopravné napojenie z ulice Odbojárov.

Bytový objekt bude mať jedno podzemné podlažie, šesť nadzemných podlaží a dve ustúpené podlažia. Samozrejmosťou bude podzemná garáž s pivničnými kobkami.

Čítajte aj: Ako budú „chutiť“ Čerešne?

Obytný dom na Vajnorskej
6
Galéria
Zdroj: História dopravy a industriálu
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM