Maros Palesch Krimi

Na Trnávke sa dnes ráno strieľalo

V ranných hodinách sa na Banšelovej ulici ozvala streľba. Podľa aktuálnych informácií od polície, žiaľ s dvojnásobným tragickým koncom

Podľa slov nášho zdroja, výsledkom streľby je tragédia, na Banšelovej ulici podľahla následkomm streľby žena. Policajti následne intenzívne pátrali po páchateľovi, ktorý sa neskôr strelil do hlavy na konečnej trolejbusov na Rádiovej ulici pri pohostinstve Koliečko.

Podľa doterajších zistení polície mal muž dvakrát vystreliť, pričom zranil 55-ročnú ženu, ktorá na mieste zraneniam podľahla. Muž z miesta ušiel, polícia po ňom začala okamžite pátrať. Približne hodinu po spáchaní skutku našiel policajt Obvodného oddelenia Trnávka na Rádiovej ulici zraneného muža, ktorý zodpovedal popisu podozrivého.

Tento utrpel strelné zranenia, ktoré si s najväčšou pravdepodobnosťou privodil sám strelnou zbraňou (samopal- Škorpión vzor 61), ktorú mal pri sebe. Podľa doterajších zistení ide o zbraň, ktorú mal 57– ročný muž v nelegálnej držbe. Zranený bol prevezený do nemocnice na lekárske ošetrenie. V súčasnosti polícia na mieste vykonáva neodkladné a neopakovateľné ú­kony.

Doplnenie: Muž krátko po prevoze do nemocnice podľahol zraneniam ,ktoré utrpel. Vyšetrovateľ krajského riaditeľstva PZ v Bratislave už začal trestné stíhanie vo veci obzvlášť závažného zločinu vraždy a vo veci zločinu zabitia.

Zdroj: Maroš Palesch, Bratislava24.sk a KR PZ Bratislava, Petra Hrášková

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM