Rôzne

Na kúpaliská prišlo počas tejto sezóny už vyše 140 000 návštevníkov

Tohtoročná sezóna sa na bratislavských mestských kúpaliskách začala 26. mája. Odvtedy ich navštívilo už vyše 140 000 návštevníkov.

Ilustračný obrázok k článku Na kúpaliská prišlo počas tejto sezóny už vyše 140 000 návštevníkov
5
Galéria
Zdroj: TASR

Od začiatku tohtoročnej sezóny do konca júla zavítalo na kúpaliská Správy rekreačných a telovýchovných zariadení (STaRZ) hlavného mesta SR Bratislavy 140 381 návštev­níkov. V porovnaní s rovnakým obdobím roku 2016, ktoré poznačilo menej priaznivé počasie, je to o 45 267 návštev­níkov viac.

Obľúbená Rosnička

„Najnavštevova­nejším kúpaliskom je Rosnička v Dúbravke, na ktoré za osviežením prišlo 38 838 návštev­níkov,“ informovala Zuzana Zúbeková z útvaru marketingu a športu STaRZ.

Tohtoročná sezóna sa na bratislavských mestských kúpaliskách začala 26. mája, kedy svoje brány otvorili kúpaliská Rosnička, Lamač, Delfín a Tehelné pole, v nasledujúcich dňoch sa k nim pridali Zlaté piesky, Krasňany, v polovici júna kúpalisko v Rači.

V týchto dňoch sú v súvislosti s mimoriadne horúcim počasím až do 10. augusta letné kúpaliská otvorené do 20:00 hod. „O hodinu sme v tomto prípade predĺžili prevádzkovú dobu kúpalísk Lamač, Rača a Krasňany,“ pripomenula Zúbeková s tým, že do 10. augusta zároveň platí jednoeurové vstupné na kúpaliská po 16:00 hod.

Bratislavské kúpaliská
5
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM