Krimi

Na Gagarinovej ulici vyhasol život chodca. Zrazilo ho auto

Chodec utrpel pri dopravnej nehode zranenia, ktorým na mieste podľahol.

Ilustračný obrázok k článku Na Gagarinovej ulici vyhasol život chodca. Zrazilo ho auto
3
Galéria
Zdroj: Denník záchranára FB

Polícia vyšetruje okolnosti včerajšej (30. 7.) tragickej dopravnej nehody, ku ktorej došlo krátko pred 21:00 hod. na Gagarinovej ulici v Bratislave.

Tragická nehoda

„Podľa doterajších zistení z miesta dopravnej nehody, prechádzal vodič na osobnom motorovom vozidle zn. Škoda Octavia (EČV BL) v ľavom jazdnom pruhu smerom do centra mesta. Na úrovni zastávky mestskej hromadnej dopravy „OC RETRO“ došlo k stretu s chodcom stojacim na ceste, mimo vyznačeného priechodu pre chodcov. Chodec, po ktorého totožnosti policajti pátrajú, utrpel pri dopravnej nehode zranenia, ktorým na mieste podľahol,“ Bratislava24.sk informovala Lucia Mihalíková, hovorkyňa KR PZ v Bratislave.

Požitie alkoholu bolo u vodiča dychovou skúškou vylúčené. Prítomnosť alkoholu v tele chodca bude známa až na základe výsledkov nariadenej pitvy. „Vo veci bolo začaté trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Ďalšie okolnosti tejto dopravnej nehody, ako aj miera zavinenia sú predmetom vyšetrovania a znaleckého skúmania z odboru dopravy,“ dodala Mihalíková.

Polícia v Bratislavskom kraji opätovne vyzýva chodcov, aby pri prechode cez cestu dbali o svoju bezpečnosť! Pred samotných prechádzaním cez cestu je potrebné dodržiavať od cesty a od prechádzajúcich vozidiel dostatočný odstup, aby sa tak chodci vyhli možnému zachyteniu a stretu s vozidlom. Chodci by mali pri prechádzaní cez cestu uprednostniť priechod, nadchod alebo podchod. Pred každým vstupom na cestu je nevyhnutné skontrolovať situáciu na ceste a až potom cez cestu bezpečne prejsť.

Na Gagarinovej ulici vyhasol život chodca. Zrazilo ho auto
3
Galéria
Zdroj: Denník záchranára FB

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM