Alexandra Húsková Správy

Na Fuxovej v Petržalke začínajú v týchto dňoch s výstavbou bytov

Projekt FUXOVA vyrastie v Petržalke medzi ulicami Jantárová cesta a Bosákova. Predpokladaný termín dokončenia hrubej stavby je jar 2017. Byty budú novým majiteľom odovzdané koncom roka 2017. Už skoro polovica bytov je predaných.

Ilustračný obrázok k článku Na Fuxovej v Petržalke začínajú v týchto dňoch s výstavbou bytov
Zdroj: Dnes24.sk

V priebehu jedného mesiaca od spustenia predaja sa pre FUXOVU rozhodlo 107 nových majiteľov bytov.

Najväčší úspech zaznamenali dvojizbové byty, ktorých sa predalo 65. Pre trojizbový byt sa rozhodlo 14 kupujúcich, pre štvorizbový 14 a pre jednoizbový taktiež 14.

„Projekt FUXOVA sme pripravili tak, aby dokonale reagoval na aktuálne potreby a požiadavky kupujúcich. Celé nastavenie sme preto nechali overiť reprezentatívnym prieskumom, ktorý potvrdil, že parametre zodpovedajú všeobecným požiadavkám trhu a teda aj Bratislavčanov. V týchto dňoch môžeme konštatovať, že nastavenia boli správne a Fuxova má úspech,“ hovorí Pavel Pelikán, výkonný riaditeľ developerskej spoločnosti J&T REAL ESTATE.

Projekt FUXOVA vyrastie v Petržalke medzi ulicami Jantárová cesta a Bosákova, iba päť minút MHD od centra mesta. Celkovo ponúka 276 bytov rôznych typov vrátane pivničnej kobky.

Jednoizbový byt je možné kúpiť od 73.920 eur s DPH, dvojizbový od 105.480 a trojizbový už za 138.600 eur s DPH. Súčasťou sú podzemné garáže, recepcia na prízemí, obchodné priestory v parteri a zelený park o rozmeroch cca 4 00 m2. Jeho súčasťou bude i detské ihrisko.

Prečítajte si aj: Moderný vežiak Fuxova v Petržalke spustil predaj bytov.

Výstavba sa začala

Výstavba projektu sa začína práve v týchto dňoch. Generálnym dodávateľom stavby je STRABAG Pozemné a inžinierske staviteľstvo.

Lokalita poskytuje obyvateľom Petržalky výbornú dopravnú dostupnosť a bohaté možnosti športového i kultúrneho vyžitia. Blízkosť Sadu Janka Kráľa, Tyršovho nábrežia, Chorvátskeho ramena či populárnej dunajskej hrádze.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM