Tomáš Stupavský Rôzne

Moderný vežiak Fuxova v Petržalke spustil predaj bytov. Zistili sme, aké sú ceny

V mestskej časti Petržalka vyrastie ďalšia novostavba. Bytový projekt Fuxova bude sitovaný medzi ulicami Jantárová cesta a Bosáková. Developerská spoločnosť J&T Real Estate už v týchto dňoch spúšťa predaj bytov. S výstavbou by sa malo začať už v októbri.

Ilustračný obrázok k článku Moderný vežiak Fuxova v Petržalke spustil predaj bytov. Zistili sme, aké sú ceny
Zdroj: Dnes24.sk

Pri zjazde zo Starého mosta sa onedlho začne realizovať výstavba 24-podlažného vežiaku, ktorý bude ponúkať 276 bytov rôznych typov od 1-izbových až po 4-izbové. Portál reality.trend.sk uvádza, že ceny bytov dosahujú približne 2 200 až 2 400 eur/m2 vrátane DPH.

Hovorkyňa J&T Real Estate Katarína Krajňáková ďalej pre web uviedla, že záujemca za 1-izbový byt zaplatí približne od 74-tisíc eur s DPH, 2-izbový 106-tisíc a 3-izbový takmer 139-tisíc. Vzorové byty je možné vzhliadnuť v showroome, kde bolo predtým predajné miesto Panorama City.

Predaných je už štvrtina bytov

Oficiálny web projektu informuje, že už je 69 bytov predaných. Okrem bytových jednotiek v komplexe vznikne aj 309 parkovacích miest, z čoho 51 bude vonku, zvyšok v podzemnej garáži. Už sú známe aj ceny za parkovanie. Vnútorné státie je v ponuke za 13 200 eur a vonkajšie za 9 600 eur.

Na prízemí objektu bude recepcia i obchodné priestory, developer navyše plánuje vybudovať aj park na ploche štyri tisíc štvorcových metroch. Projekt za výhodu pokladá aj dobrú občiansku vybavenosť a dopravnú dostupnosť, blízkosť nákupných centier, či miesta pre aktívny aj pasívny oddych.

Prečítajte si tiež: V Petržalke má vyrásť ďalšia veľká stavba

Zdroj foto: J&T Real Estate

Vežiak Fuxova
9
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM