Aktualizované Krimi

Na diaľnici D1 havarovali dva kamióny: Vodiči stoja v dlhých kolónach

Na diaľnici D1 pri Senci sa stala vážna dopravná nehoda dvoch kamiónov a osobného vozidla. Tvoria sa tam kolóny.

Ilustračný obrázok k článku Na diaľnici D1 havarovali dva kamióny: Vodiči stoja v dlhých kolónach
3
Galéria

Nehoda dvoch kamiónov a osobného auta sa stala na diaľnici D1 zo Senca v smere do Bratislavy. Diaľnica je čiastočne neprejazdná.

Podľa informácií Nového Času mal jeden z kamiónov preraziť cez zvodidlá do protismeru.

Vodiča previezli do nemocnice

Polícia informuje, že na diaľnici došlo k stretu nákladného motorového vozidla s úžitkovým vozidlom zn. Ford Tranzit, ktoré bolo odstavené z dôvodu technickej poruchy v pravom jazdnom pruhu. Následkom stretu vozidiel došlo k nárazu nákladného vozidla do stredových betónových zvodidiel.

„Na miesto sa ihneď dostavili všetky záchranné zložky a záchranársky vrtuľník, ktorý zraneného vodiča nákladného motorového vozidla previezol s dosiaľ neustálenými zraneniami do jednej z bratislavských nemocníc,“ Bratislava24.sk informovala krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Záchranné zložky v súčasnosti odstraňujú následky dopravnej nehody a náklad vozidla, ktorý sa vysypal na vozovku a tvorí prekážku v ľavom a strednom jazdnom pruhu diaľnice v smere do Senca. Hliadky dopravnej polície usmerňujú a vykonávajú odklon dopravy cez Senec.

„Presné príčiny, okolnosti ako aj miera zavinenia tejto dopravnej nehody, sú v súčasnosti predmetom objasňovania,“ dodala Mihalíková.

AKTUALIZÁCIA:

Diaľnica D1 je po dnešnej dopravnej nehode v súčasnosti plne prejazdná v oboch smeroch. Informovala krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Ilustračný obrázok

Nehoda na D1 (11. 9. 2017)
3
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM