Rôzne

Na Devíne vyrastie 16 moderných rodinných domov. Tretina z nich už má svojho majiteľa

V pokojnej mestskej časti Devín vyrastie ďalších 16 moderných rodinných domov s nadštandardným vybavením.

Ilustračný obrázok k článku Na Devíne vyrastie 16 moderných rodinných domov. Tretina z nich už má svojho majiteľa
4
Galéria
Zdroj: J&T Real Estate

Devín je vyhľadávanou lokalitou pre svoj pokojný vidiecky charakter. Táto skutočnosť neušla pozornosti ani spoločnosti J&T REAL ESTATE, ktorá v týchto dňoch začala s výstavbou piatej etapy rezidenčného projektu Zelené terasy Devín.

Nadštandardné vybavenie

V pokojnej mestskej časti Devín vyrastie ďalších 16 moderných rodinných domov, pričom tretina z nich už má svojho majiteľa a developer registruje ďalší záujem.

Výstavba sa začala terénnymi úpravami a pokračuje realizáciou základov rodinných domov. „Výstavba rodinného bývania na Zelených terasách pokračuje podľa plánov. Zabezpečenie stavebnej jamy ako aj mikropilotážne práce sú ukončené. Začali sme s prípravou podkladu základovej dosky,“ informuje developer.

Piata etapa projektu sľubuje skvelý výhľad z každého domu, súkromie na pozemku a nadštandardné vybavenie domov (príprava na krb, chladenie, zabezpečovací systém alebo vonkajšie elektrické žalúzie). Rodinné domy sú rozdelené na praktickú dennú a nočnú časť.

Rodinná zástavba

„V ponuke sú štvorizbové bezbariérové a dvojpodlažné päťizbové rodinné domy s plochou strechou, ktoré charakteristickou terasovitou architektúrou prirodzene rešpektujú terén a vytvárajú originálnu rodinnú zástavbu. Všetky pozemky sú orientované na slnečnú západnú stranu,“ opisuje projekt developer.

Dokončené budú do stavu holodom, aby si budúci majitelia mohli dotvoriť interiér podľa svojich predstáv. Noví obyvatelia sa budú môcť do svojich štýlových nízkoenergetických príbytkov nasťahovať už začiatkom roka 2019.

Nové ulice

Nové názvy ulíc na Zelených terasách sú už známe. Novovzniknuté ulice dostali pomenovania K zlatému rohu, Kavyľová, Zelené terasy, Bociania, Včeláriková a Galská.

Zdroj: J&T Real Estate
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM