Jakub Forgács Kultúra

Na bratislavskú Kuchajdu sa vracia letné kino: Kedy sa bude tento rok premietať?

Dobré správy pre všetkých filmuchtivých Bratislavčanov. Do areálu prírodného kúpaliska Kuchajda sa po roku opäť vrátilo letné kino. Vieme viac...

Ilustračný obrázok k článku Na bratislavskú Kuchajdu sa vracia letné kino: Kedy sa bude tento rok premietať?
Zdroj: Webnoviny.sk

„Prvý film pod holým nebom si mohli Bratislavčania pozrieť v sobotu, na Kuchajde sa bude premietať celé leto, a to každú stredu a sobotu,“ informoval hovorca mestskej časti Nové Mesto Marek Tettinger.

O tom, aký film v areáli jazera premietnu, budú aj tento rok rozhodovať filmoví fanúšikovia. Na stránke kino.nakuchajde.sk bude počas celej sezóny v ponuke trojica žánrovo rozličných filmových titulov, z ktorých ľudia hlasovaním vyberú jeden.

„Letné kino sa za uplynulé tri roky stalo neodmysliteľnou súčasťou podujatí v Novom Meste. Vlani sme dosiahli celkovú návštevnosť 5 000 ľudí z celej Bratislavy,“ vraví starosta mestskej časti Nové Mesto Rudolf Kusý.

V Letnom kine na Kuchajde sa bude v júli premietať každú stredu a sobotu o 21:30, v auguste sa premietanie posunie na 21:00. Miestom projekcií je amfiteáter v priestoroch Kuchajdy s kapacitou približne 350 miest. Premietať sa bude v prípade priaznivého počasia na plátne rozmerov 6×4 m.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM