Krimi

Muž si po krádeži alkoholu trúfol aj na policajnú hliadku

Začal krádežou alkoholu a pokračoval útokom na policajnú hliadku. Za to môže 33-ročný Martin teraz skončiť až na osem rokov za mrežami. Muž rozbil v nedeľu 14. februára v skorých ranných hodinách výklad na jednej z predajní na Špitálskej ulici v Bratislave.

Ilustračný obrázok k článku Muž si po krádeži alkoholu trúfol aj na policajnú hliadku
Zdroj: TASR

Privolaná policajná hliadka našla násilníka v blízkosti potravín. Muž sa začal správať agresívne aj voči policajtom, okrem verbálnych útokov na nich zaútočil drevenou palicou. Napokon sa dal na útek a schoval sa v sklade potravín.

„Svojím konaním spôsobil škodu vo výške viac ako 300 eur,“ uviedol hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff. Z predajne na Špitálskej ulici si chcel odniesť dvanásť fliaš vína a v prevádzke potravín na Námestí 1. mája nepohrdol ani zákuskami vo vitríne.

Ak 33-ročnému Martinovi preukážu vinu z prečinu krádeže, zločinu lúpeže a zločinu útoku na verejného činiteľa, hrozí mu odňatie slobody na tri až osem rokov.

Prečítajte si tiež: Spiaceho muža na rohu Poštovej a Obchodnej ulice sa pokúsili okradnúť dvaja muži, v súčasnosti už čelia obvineniu

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM