Aktualizované Michaela Katonová Krimi Krimi

Môžu si Bratislavčanky vydýchnuť? V rukách polície skončil muž, ktorý útočil močom

Bratislavskí policajti intenzívne pracovali na objasnení už medializovaných prípadov muža, ktorý napádal ženy v uliciach hlavného mesta močom. Podozrivého muža zadržali dnes v skorých ranných hodinách.

Ilustračný obrázok k článku Môžu si Bratislavčanky vydýchnuť? V rukách polície skončil muž, ktorý útočil močom
Zdroj: TASR

Polícii sa podarilo zadržať muža, ktorý je podozrivý zo štyroch nedeľných (20.3.) útokov močom na ženy v uliciach Bratislavy.

Vo všetkých prípadoch uviedli napadnuté ženy, podľa bratislavskej krajskej policajnej hovorkyne Lucie Mihalíkovej, rovnaký popis osoby. Išlo o muža vysokého 180 centimetrov, strednej postavy, v dvoch prípadoch mal na hlave čiernu šiltovku, oblečené mal modré rifle a bundu.

„Vďaka intenzívnemu vyšetrovaniu, ako aj operatívno-pátracej činnosti bol v priebehu dnešného dňa na osobnej slobode obmedzený muž podozrivý zo spáchania týchto skutkov. V súčasnej dobe sa s podozrivým mužom vykonávajú všetky potrebné procesné úkony, rozsah ktorých však nie je možné s prihliadnutím na zachovanie objektívnosti vyšetrovania poskytnúť. Keď to procesná situácia vo vyšetrovaní umožní, o prípade budeme verejnosť bližšie informovať,“ avizoval Michal Szeiff z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Prvý nedeľný prípad sa stal krátko po 11.00 h na zastávke MHD na Vazovovej ulici. Druhý na zastávke MHD Zochova krátko po 14.00 h. K ďalšiemu útoku došlo okolo 15.15 h na zastávke MHD OC Retro na Nevädzovej ulici. Posledný prípad nahlásili približne o 15.45 h. K incidentu došlo pri zadnom vchode kostola na Blumentálskej u­lici.

Bratislavčanky nahlásili viacero podobných útokov, páchateľa ale opísali inak. Nateraz teda nie je jasné, či sa v uliciach hlavného mesta pohybuje viac zvrátených útočníkov.

Prečítajte si aj: Ďalší nechutný útok v uliciach Bratislavy!

Zdroj: TASR / Dnes24

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM