Tlačové správy

Moderná stredná škola Duálna akadémia otvára svoje dvere

Kedy možno vzdelávanie považovať za úspešné? Keď sa absolventovi podarí uplatniť v odbore, ktorý vyštudoval. V súčasnosti je najväčší dopyt po absolventoch technických škôl a IT špecialistoch. Faktom totiž je, že digitalizácia, umelá inteligencia či robotizácia sa stali súčasťou každodenného života.

Ilustračný obrázok k článku Moderná stredná škola Duálna akadémia otvára svoje dvere
21
Galéria

Moderne vybavené dielne, prax priamo u zamestnávateľov a motivačné štipendiá – to sú len niektoré z benefitov, ktorými sa Súkromná stredná odborná škola Duálna akadémia odlišuje od iných stredných škôl s technickým zameraním. Žiaci venujú až 70 percent vyučovacieho času praktickým činnostiam v dielňach a v laboratóriách. Inštitúcia poskytuje svojim študentom ideálne zázemie na získavanie technologických zručností a oporu v tíme kvalitných pedagógov. Svojim študentom neposkytujú len vzdelanie, ale snažia sa pozitívne formovať ich osobnosť s dôrazom na individuálne potreby každého z nich.

Uchádzači o štúdium si môžu vybrať až zo siedmich odborov – autotronik, mechanik elektrotechnik, odborný informatik, mechatronik, mechanik nastavovač, mechanik strojov a zariadení či autoopravár. A hoci ide o súkromnú školu, štúdium je bezplatné – náklady hradia budúci zamestnávatelia žiakov. Tí im ešte naviac mesačne poskytujú štipendium a odmenu za produktívnu prácu, príspevok na stravu a ubytovanie.

Zdroj: YouTube.com

Duálna akadémia opäť otvára svoje dvere

Deň otvorených dverí v Duálnej akadémii je po roku opäť tu. Príďte si pozrieť naše priestory a porozprávať sa o možnostiach stredoškolského štúdia, v prostredí, kde to skutočne žije technikou.

Deň otvorených dverí a vstupy na prehliadky budú pre účastníkov prebiehať v polhodinových intervaloch. Každá skupina bude mať svojho sprevádzajúceho, ktorý rád zodpovie na všetky zvedavé otázky uchádzačov o štúdium a ich rodičov. Je pripravený zaujímavý program, ako aj samotní zástupcovia zamestnávateľov. Dozviete sa všetko o výhodách duálneho štúdia a štúdia techniky na Duálnej akadémii.

Dni otvorených dverí v Duálnej akadémii sa budú konať na ulici Jána Jonáša 5,
841 08 v Bratislave.

  • 22.10.2022 – začiatok o 9:00
  • 10.12.2022 – začiatok o 9:00
  • 11.2.2023 – začiatok o 9:00

Všetci ste vítaní! Tešíme sa na vás.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: Duálna akadémia
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM