Tomáš Stupavský Krimi

Mladý delikvent brutálne napadol 60-ročnú Bratislavčanku. Hrozí mu až 12-ročné väzenie

Na Košickej ulici v Bratislave prepadol v utorok (20.1.) podvečer mladík z okresu Dunajská Streda 60-ročnú Bratislavčanku. Keď mu staršia žena odmietla dať peniaze, 25-ročný Tomáš ju začal biť päsťami do tváre. Dnes už sedí v cele policajného zaistenia a hrozí mu až 12 rokov za mrežami.

Ilustračný obrázok k článku Mladý delikvent brutálne napadol 60-ročnú Bratislavčanku. Hrozí mu až 12-ročné väzenie
Zdroj: TASR

„Od poškodenej obvinený žiadal vydanie finančnej hotovosti, pričom sa na ňu zaháňal kovovou mrežou slúžiacou ako rohož,“ priblížila bratislavská krajská policajná hovorkyňa Karina Považanová. Keď ženu mladík niekoľkokrát udrel päsťami, napokon sa mu podarilo vziať jej kabelku a utiekol s ňou smerom na Mojmírovú ulicu.

„Podľa lekárskej správy utrpela poškodená ľahké zranenia s predpokladanou dobou liečenia sedem až desať dní,“ uviedla Považanová.

Muža podozrivého z lúpežného prepadnutia krátko po skutku policajti vypátrali a predviedli na policajné oddelenie. Vyšetrovateľ už mladíka obvinil zo zločinu lúpeže. „V prípade preukázania viny hrozí obvinenému trest odňatia slobody na sedem až 12 rokov,“ dodala hovorkyňa.

Ilustračné foto.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM