Aktualizované Správy

MIMORIADNA SPRÁVA: Premiér Fico skončil v nemocnici pre podozrenie na infarkt

Je to s ním vážne? Podľa predbežných informácií si náhle zhoršenie zdravotného stavu predsedu vlády vyžiadalo vyšetrenia na Kramároch.

Ilustračný obrázok k článku MIMORIADNA SPRÁVA: Premiér Fico skončil v nemocnici pre podozrenie na infarkt
Zdroj: TASR

Premiér Robert Fico ostáva minimálne do piatkového (15.4.) rána hospitalizovaný v Národnom ústave srdcových a cievnych chorôb (NÚSCH) v Bratislave. „Je na pozorovaní,“ uviedla hovorkyňa ústavu Dobroslava Krajačičová.

Šéf kabinetu prišiel do ústavu podľa jej slov sám v sprievode ochranky. „V dopoludňajších hodinách sa podrobil kardiologickým vyšetreniam. Na základe výsledkov týchto vyšetrení tím lekárov rozhodol, že zostane na pozorovaní v NÚSCH počas celého dnešného dňa do zajtra rána,“ povedala Krajačičová. Bližšie informácie o premiérovom zdravotnom stave NÚSCH na žiadosť rodiny neposkytuje.

Ďalší program premiéra ostáva zatiaľ v platnosti, o ďalšom vývoji bude Úrad vlády SR podľa Ficovej hovorkyne Beatrice Szabóovej informovať hneď, ako to bude možné.

Premiér Robert Fico bol od rána na vyšetrení v Národnom ústave srdcových a cievnych chorôb v Bratislave. „Predseda vlády SR je momentálne na vyšetrení v Národnom ústave srdcových a cievnych chorôb v Bratislave,“ potvrdila pre Bratislava24.sk jeho hovorkyňa Beatrice Szabóová.

Šéf kabinetu pre zdravotné problémy zrušil dnešnú oficiálnu návštevu Českej republiky. Malo ísť o prvú Ficovu návštevu po tom, čo sa tretíkrát postavil na čelo vládneho kabinetu. V Prahe mal rokovať so svojím českým partnerom Bohuslavom Sobotkom a absolvovať zdvorilostné prijatie u prezidenta Miloša Zemana.

Podľa Denníka N mal Fico akútnu koronárnu nevoľnosť pre upchatú cievu.

Správu budeme aktualizovať

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM