Ľubomír Hudačko Samospráva

Milan Kňažko pred voľbami boduje: Chce ho za bratislavského primátora aj Demokratická strana!

Ako je známe, o post bratislavského primátora má záujem aj herec Milan Kňažko. Najnovšie ho podporuje aj Demokratická strana, rozhodlo tak o tom jej predsedníctvo. Neúspešý kandidát o post hlavy štátu tak má ďalšieho nápadníka.

Ilustračný obrázok k článku Milan Kňažko pred voľbami boduje: Chce ho za bratislavského primátora aj Demokratická strana!
Zdroj: TASR

Kňažka podporuje aj KDH, kandidatúru oznámil koncom mája. O hlasy voličov sa pritom chce uchádzať ako nezávislý kandidát.

V tomto roku kandidoval aj za prezidenta krajiny, skončil štvrtý. Ako bratislavský primátor by chcel zmeniť dynamiku a tvár hlavného mesta. Nechce, aby bola Bratislava vnímaná ako štát v štáte.

Okrem Kňažka je oficiálnym kandidátom na šéfa bratislavskej samosprávy v novembrových komunálnych voľbách súčasný primátor Milan Ftáčnik. Kandiduje ako občiansky kandidát, avšak nevylučuje ani podporu politických strán. Ďalšími kandidátmi sú mestský a krajský poslanec Ivo Nesrovnal (SDKÚ-DS) a šéf občianskeho združenia Nie ropovodu Miroslav Dragun. Za primátora chce kandidovať aj fotograf Andrej Palacko.

foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM