Tlačové správy

Miesto najštýlovejších výpredajov a zábavy pre deti je za rohom. Príďte sa presvedčiť, že je bližšie, než si myslíte

V Bory Mall odštartovala januárová nákupná horúčka! Predajne s trendy kúskami znížili ceny a vy sa tak môžete tešiť na skvelé nové outfity, ktorými okúzlite okolie. V decembri ste robili radosť vašim blízkym – teraz potešte samu seba a doplňte svoj šatník o to, po čom túžite.

Ilustračný obrázok k článku Miesto najštýlovejších výpredajov a zábavy pre deti je za rohom. Príďte sa presvedčiť, že je bližšie, než si myslíte
Zdroj: PR

Zájdite do Nine West, novootvoreného Calliope, NYPMH alebo CUBE s perfektnými kabelkami či do ktorejkoľvek predajne v Bory Mall, všade na vás totiž čaká kopec radosti. Nezabudnite ani na svojich mužov, ktorým určite niečo vyberiete v jedinej predajni Mango Man v Bratislave.

Posledný januárový víkend však do Bory Mall budete chcieť zobrať aj vaše deti. Borci z Bory Mall pre ne 21. a 22. 1. pripravili program plný zábavy a športu. Až osem stanovíšť bude čakať na tých, ktorí milujú zimu a všetko, čo patrí k tomuto čarovnému obdobiu. Korčuľovanie, prehliadka zimnej sochy z ľadu, spoznávanie stôp zvierat v snehu či dokonca polystyrénová guľovačka priamo v centre nebude chýbať. Zručnejší si môžu vyskúšať viazanie horolezeckých uzlov alebo spoznať prácu horských záchranárov.

Perfektnú náladu však nebudete mať iba tento víkend. Z Bory Mall odídete s úsmevom nielen kvôli detskému podujatiu či plným taškám pokladov z módnych obchodov, ale aj vďaka najmodernejšiemu multikinu v Bratislave. Príjemnú atmosféru si užijete aj v Mondieu alebo v KUBU. Každý sa predsa zabaví inak. Niekto miluje nákupy, niekto zas pohodu v útulnej kaviarni alebo pohyb vo fitnes klube.

Vyberte si, čo vás baví a vykročte no novej sezóny správnou nohou. Napríklad v krásnych topánkach, ktoré sú teraz ešte lacnejšie. Inšpirácie nájdete bližšie, než si myslíte.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Zdroj: PR
Zdroj: PR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM