han Krimi

MEGAPODVOD ako z filmu: Podfukár vymenil mince za kovové podložky, ŠKODA je obrovská!

Polícia vyšetruje zločin podvodu, ku ktorému došlo 12. mája popoludní v priestoroch reštaurácie na Pribinovej ulici v Bratislave.

Ilustračný obrázok k článku MEGAPODVOD ako z filmu: Podfukár vymenil mince za kovové podložky, ŠKODA je obrovská!
5
Galéria

Neznámy páchateľ vydávajúci sa za znalca vymenil mince v hodnote viac ako 100.000 eur za kovové podložky. TASR o tom informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Jana Šimunková.

Podľa doposiaľ zistených informácií mal neznámy páchateľ vydávajúci sa za znalca z oblasti overovania pravosti zlatých mincí počas fingovania kontroly ich pravosti ukladať mince z jedného balíčka do druhého.

„Tento balíček mal následne oblepiť lepiacou páskou a pri doručení jedla vymeniť za iný, v ktorom sa namiesto mincí nachádzali kovové podložky,“ približuje Šimunková.

Poznáte ho?

Neznámy páchateľ sa mal podľa polície zdržiavať na viacerých miestach, najmä na Páričkovej a Budovateľskej ulici, ale taktiež v priestoroch obchodného centra na Mlynských Nivách. Pohybovať sa mal v spoločnosti ďalšieho neznámeho muža. Ten by mal mať približne 30 rokov, výšku 175 centimetrov a zavalitú postavu. Mal by byť tmavšej pleti so zarastenou bradou.

Polícia po neznámych mužoch pátra, fotografie ich i ďalších osôb zverejnila na sociálnej sieti. Akékoľvek informácie o nich jej verejnosť môže oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne formou správy na profile polície na sociálnej sieti.

Nech sa páči, niečo ďalšie na PREČÍTANIE:

OBROVSKÝ PODVOD S MINCAMI! 🪙🪙🪙 100 000 € VYMENIL ZA KOVOVÉ PODLOŽKY ‼️ POZNÁTE OSOBY NA FOTOGRAFIÁCH ❓ 📌 Policajti...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Wednesday, May 17, 2023
Veľký podvod s mincami v centre Bratislavy
5
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM