Krimi

Medzi Šenkvicami a Pezinkom havarovala rodina v osobnom aute, žena zahynula

Medzi Šenkvicami a Pezinkom sa dnes krátko pred siedmou hodinou ráno stala tragická dopravná nehoda. Pri havárii osobného auta zahynula jedna osoba. TASR o tom informoval hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Boris Chmel.

Ilustračný obrázok k článku Medzi Šenkvicami a Pezinkom havarovala rodina v osobnom aute, žena zahynula
Zdroj: TASR

V aute, ktoré skončilo mimo cestu sa viezla trojčlenná rodina. Vodič a 10-ročný chlapec z nehody vyviazli so zraneniami. Muža podľa informácie hovorcu previezli do Univerzitnej nemocnice Bratislava. Dieťa bolo s poraneniami horných končatín transportované vrtuľníkom do bratislavskej Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou. Žena však nehodu neprežila. „Utrpela zranenia nezlučiteľné zo životom,“ uviedol Chmel.

Podľa informácií polície sa vo vozidle Škoda Felicia nachádzali tri osoby: 34-ročný vodič, rovnako stará spolujazdkyňa a 10-ročný chlapec. Doterajšie vyšetrovanie ukázalo, že príčinou nehody by mohlo byť nezvládnuté predbiehanie.

„K nehode došlo potom, čo vodič vozidla Škoda Felicia pri predchádzaní v snahe zabrániť čelnej zrážke strhol volant doprava a s vozidlom sa prevrátil mimo vozovku,“ opísala nehodu, ktorá sa udiala na ceste III/5002005 bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Hovorkyňa doplnila, že život ženy sa záchranárom nepodarilo zachrániť ani napriek vynaloženému úsiliu. Vodič a chlapec boli podľa nej prevezení do bratislavských nemocníc s ľahkými zraneniami. Výšku škody polícia odhadla na 800 eur. V tejto súvislosti začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. Ďalšie okolnosti sú predmetom vyšetrovania, uzavrela Tatiana Kurucová.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM