Kristína Nemcová Rôzne Správy

Máte zvyšných päť miliónov? Toto je najdrahší byt na predaj v Bratislave

Byt sa pýši panoramantickými výhľadmi na hlavné mesto, recepciou či luxusnou rozlohou.

Ilustračný obrázok k článku Máte zvyšných päť miliónov? Toto je najdrahší byt na predaj v Bratislave
Zdroj: Nehnutelnosti.sk

V roku 2020 štatistiky potvrdili, že v Bratislave máme druhé najdrahšie byty v strednej Európe. Kým hranica ceny luxusných bytov sa pohybuje okolo jedného milióna, jeden byt svojou závratnou sumou výrazne vyčnieval.

Výhľad za štyri a pol milióna eur

Možno ste sa už stretli s výrazom penthouse. Ide o apartmán, ktorý je na najvyššom poschodí vysokej budovy. Takýto byt býva väčšinou doplnený luxusnými prvkami a dovoliť si ho môžu len skutočne zámožní ľudia.

Jeden penthouse sa predáva i v Bratislave, konkrétne na dvoch najvyšších poschodiach neslávne známeho bytového domu Bonaparte, v ktorom kedysi prebýval aj expremiér Róbert Fico. Ponuka na kúpu bytu je momentálne najdrahšou v Bratislave.

Pokoj a ticho kúsok od centra

Penthouse má rozlohu 489 metrov štvorcových a plochy balkónov a terás majú 150 metrov štvorcových. Za dvesto tisíc si k nemu môžete prikúpiť tiež dve dvojgaráže s veľkorysým priestorom na parkovanie. Realitná kancelária iste predpokladá, že majiteľka či majiteľka nového bytu nebude mať jedno ani dve autá.

K dispozícii vám v Bonaparte bude tiež recepcia a napriek tomu, že sa nachádzate v centre, v penthouse si budete môcť užívať pokojné a tiché prostredie. Do mesta sa dostanete aj peši a ak sa rozhodnete večer zostať doma, určite nebudete ukrátení o zážitok z krásnych panaromatických výhľadov na celú Bratislavu.

Štyri a pól milióna nestačí

Byt sa predáva v štádiu štandard, takže treba myslieť ešte na financie, ktoré budete doň vkladať a to sa nebavíme o sume pár tisíciek eur.

Správy:

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM