Rôzne

Máte to radi čerstvé, chutné a rýchlo? Odpoveďou na dnešnú uponáhľanú dobu je Praclík

Výdatné raňajky, chutná desiata, zdravý obed či sladký olovrant? V ponuke samoobslužnej predajne Praclík nájdete čerstvé pečivo v ktorúkoľvek dennú hodinu.

Ilustračný obrázok k článku Máte to radi čerstvé, chutné a rýchlo? Odpoveďou na dnešnú uponáhľanú dobu je Praclík
5
Galéria

V Bratislave sa fast foodu darí a ľudia ho milujú. Je to zreteľné takmer v každej z uličiek centra mesta či nákupných centier, kde sa pred fast foodovými predajňami tvoria niekoľko metrov dlhé rady.

Čerstvé pečivo

Nebaví vás stáť v rade? Máte radi dobrú kávu a vždy čerstvé pečivo? V samoobslužnej pekárničke Praclík si prídete na svoje.

„Čerstvo, chutne a rýchlo“. Tak znie slogan siete predajní Praclík, ktorú založil Peter Seidner, ktorý v minulosti riadil sieť predajní Billa. Jeho víziou nebolo urobiť ďalší fast food v poradí či obyčajnú samoobslužnú prevádzku.

„Koncept predajní Praclík sme pripravili a otvorili pre vás všetkých, ktorí sa chcete čerstvo, chutne a rýchlo najesť. Sme samoobslužná prevádzka so širokým sortimentom, v ktorom si každý nájde to svoje obľúbené jedlo v ktorúkoľvek dennú hodinu,“ píše na oficiálnej stránke Praclík.

V Praclíku môžete presedieť celý deň a na hlad si ani nespomeniete. „V priebehu celého dňa vám už pri otvorení v skorých ranných hodinách ponúkneme raňajky s voňavou kávou, neskôr si u nás nájde školák i dospelák svoju desiatu. Na obed si u nás pochutnáte na čerstvých šalátoch a obložených bagetách. Popoludní nás neobídete pri šálke kávy a sladkom koláčiku. Podvečer ako aj po celý deň máme pre vás prichystaný široký výber chleba a pečiva,“ láka Praclík na svojej stránke.

Čerstvá ponuka

V ponuke nájdete sladké aj slané pečivo, obložené pečivo, teplé snacky, ovocie, šaláty, pomazánky, sladkosti, mliečne výrobky, kávu aj nealko. „Znižujeme vaše čakanie na prípravu vašej obľúbenej bagety, croissantu či šálky horúcej kávy alebo pohára čerstvého džúsu. Sme rýchli a to je našou najväčšou devízou. Špecializujeme sa hlavne na predaj čerstvých pekárenských výrobkov a obloženého pečiva, náš sortiment je naozaj veľmi široký a neustále ho rozširujeme,“ píše Praclík na svojom webe.

Hneď pri vchode do predajne vám udrie do očí veľký samoobslužný chladiaci box plný lákavého pečiva. Vyberte si na čo máte chuť, prejdite k pokladni a vychutnajte si desiatu v priestoroch predajne alebo si ju nechajte zabaliť. Dobrú chuť.

Predajne Praclík nájdete na Rajskej, Krížnej, Obchodnej, Račianskej a Bajkalskej ulici.

Orientačný cenník:

káva: malá 1 euro, veľká 1,50 eur

obložené pečivo: 0,90 – 3,29 eur (v závislosti od druhu, veľkosti a zloženia)

sladké pečivo: 0,25 – 0,99 eur

chlieb: 1,99 eur

Praclík
5
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM