Rôzne Šport

Máte chuť na jogu, tai-chi, capoeiru alebo jumping? Zašportujte si na Námestí slobody!

Aktivity na Námestí slobody sa budú konať každú sobotu v závislosti od počasia.

Ilustračný obrázok k článku Máte chuť na  jogu, tai-chi, capoeiru alebo jumping? Zašportujte si na Námestí slobody!
7
Galéria
Zdroj: Hlavné mesto SR Bratislava

Už túto sobotu Hlavné mesto pozýva všetkých milovníkov športu a čerstvého vzduchu na Námestie slobody, kde budú prebiehať rôzne športové workshopy.

Zašportujte si!

Od 13-tej hodiny popoludní až do večera si záujemcovia budú môcť zacvičiť obľúbenú jogu, tai-chi, capoeiru alebo jumping a vychutnať si tak posledné letné dni naplno. Okrem toho sa budú môcť dozvedieť viac o triedení odpadu.

„Námestie slobody postupne mení svoju tvár a v týchto dňoch sa bude končiť 2. fáza revitalizačných prác. Keďže to stav námestia už dovoľuje, hlavné mesto bude aj tento rok pokračovať v športovo-spoločenských aktivitách na Námestí slobody, ktorých cieľom je využiť potenciál námestia a naplniť tento dôležitý verejný priestor pozitívnou energiou. Príďte a využite naplno sobotu v našom meste,“ povedal primátor Bratislavy Ivo Nesrovnal.

V sobotu o 13:00 hod. odštartujú program hodinové workshopy jogy a tai-chi, ktoré pôjdu dvakrát po sebe. Za ním budú nasledovať workshopy jumping a capoeira. Taktiež pôjde o dve po sebe nasledujúce lekcie. V čase od 15-tej do 17-tej hodiny sa bude na námestí konať aj eko-výchovný program o správnom triedení odpadu, ktorý realizuje spoločnosť OLO v spolupráci s Inštitútom aplikovanej ekológie – Daphne.

Program podujatia:

  • 13:00 – joga + tai-chi
  • 14:00 – joga + tai-chi
  • 15:00 – jumping + capoeira
  • 16:00 – jumping + capoeira

Plus dva eko-výchovne programy od OLO: v čase od 15:00 do 16:00 a od 16:00 do 17:00 hod.

Aktivity na Námestí slobody sa budú konať každú sobotu v závislosti od počasia. Program aktivít bude zverejnený na webovej stránke hlavného mesta, sociálnych sieťach hlavného mesta, ako aj na stránke spoločnosti HB Reavis, s ktorou hlavné mesto realizuje revitalizáciu námestia.

Revitalizačné práce na Námestí slobody sú stále v procese preto magistrát prosí verejnosť, aby dodržiavala pokyny na informačných tabuliach.

Námestie slobody ožíva
7
Galéria
Zdroj: Ivo Nesrovnal Facebook
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM