Tlačové správy

Spoľahlivá marketingová agentúra pomôže vašej značke rásť. Takto si ju vyberiete!

Zistili ste, že ste na marketingové smerovanie vašej značky prikrátki? Radi by ste svoj biznis rozhýbali a potrebujete pomoc profesionálov? Poradíme vám, ako si vybrať správnu marketingovú agentúru!

Ilustračný obrázok k článku Spoľahlivá marketingová agentúra pomôže vašej značke rásť. Takto si ju vyberiete!
Zdroj: freepik.com

S výberom marketingových špecialistov to je ako s nákupom auta. To, čo si pochvaľujú vaši známi, nemusí zákonite vyhovovať aj vám. Nestrieľajte naslepo. Konajte premyslene a zvážte nasledujúce kritériá.

Dobrá online marketingová agentúra má dostatok referencií

Každý si vie na svoju stránku napísať množstvo superlatívov, no to, čo skutočne hovorí o spoľahlivosti danej agentúry, sú referencie. Ak už máte za sebou aký-taký prieskum agentúr, pozrite sa bližšie na ich výstupy. Kvalitná marketingová agentúra má väčšinou zverejnených klientov, ktorým sa stará o SEO marketing, PPC kampane či sociálne siete.

Čím viac informácií získate, tým lepšie pre vás. Nehanbite sa, oslovte agentúru priamo a požiadajte ju o referencie. Ak vás zaujíma SEO optimalizácia, opýtajte sa, ako konkrétne agentúra pomohla predošlým klientom. Alebo sa ozvite podobným firmám a získajte spätnú väzbu priamo od nich. A hlavne – klaďte čo najkonkrétnejšie otázky.

Zistite, aké referencie má vaša vyhliadnutá marketingová agentúra.
Zistite, aké referencie má vaša vyhliadnutá marketingová agentúra. / Zdroj: freepik.com

Najlepšia marketingová agentúra neurobí všetko podľa vás

Pretože nie všetko, čo si klient zaumieni, bude fungovať. Kvalitná marketingová agentúra zamestnáva špecialistov s dlhoročnými skúsenosťami. Za niekoľko rokov štúdia a praxe majú za sebou úspechy aj pády. Na konzultáciách im popíšte svoje očakávania a ciele, no nechajte si vysvetliť, prečo je pre vás výhodnejšie zvoliť iné spôsoby. Ak na niečom trváte, povedzte to už na začiatku.

Digitálna marketingová agentúra vám musí sedieť aj po ľudskej stránke

Na to, aby spolupráca „klapla”, nestačí byť len profesionálny marketér a seriózny klient. Mali by ste si sedieť aj po ľudskej stránke. To, či si budete rozumieť, môžete zistiť takmer okamžite. Dôkladne si prezrite webovú stránku, prípadne sociálne siete danej agentúry, kde zistíte, akým spôsobom komunikuje a ako sa prezentuje.

Ak si chcete byť 100 % istí, zavolajte priamo do agentúry a opýtajte sa aj na formu spolupráce. Môže sa stať, že s klientmi rieši stratégiu výlučne online a vy preferujete aj občasné osobné stretnutie. No všetko sa dá, keď sa chce. Kľúčom k spokojnosti na oboch stranách je komunikácia.

Pokiaľ už dlhšie hľadáte agentúru s výbornými výsledkami a špecialistov s priateľským prístupom, obráťte sa na Teapot a ozvite sa na tento mail.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: TEAPOT
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM