Kultúra Rôzne

Maľovanie na nahé telá bude tento rok inšpirované gréckou a egyptskou mytológiou

Nenechajte si ujsť krásu umenia bodypaintingu na veľkolepej akcii BODY ART SHOW 2017 s charitatívnym zámerom.

Ilustračný obrázok k článku Maľovanie na nahé telá bude tento rok inšpirované gréckou a egyptskou mytológiou
7
Galéria
Zdroj: Facebook

Bratislava zažije 18. novembra veľkolepú prehliadku umenia maľovania na ľudské telá BODY ART SHOW 2017. Akcia má nielen potešiť oko, ale zároveň finančne podporiť prevenciu onkologického ochorenia rakoviny prsníka.

Nahé a predsa oblečené

Na vlastné oči uvidíte maľovanie na nahé ľudské telá v podaní najlepších slovenských a zahraničných bodypainterov na jednom mieste. Bodypainteri budú tvoriť počas celého dňa. Tento rok bude prehliadka inšpirovaná gréckou a egyptskou mytológiou „V zajatí bohov“. Modely budú „odeté“ do pestrých farieb mýtických postáv a prastarých bohov. Prehliadka bude sprevádzaná rozprávaním a vy sa tak ponoríte do príbehu z čias, kedy ľudia zdieľali Zem s bohmi.

Pripravená bude aj nezvyčajná módna prehliadka Bodypainting Fashion Show. Ide o osobité spojenie luxusných odevov z dielne módnej návrhárky Rebeccy Justh a módneho domu LOMBARDI Fashion House s maľbami na telo.

Pestrofarebnú prehliadku budú spevom sprevádzať Mirka Partlová, Ján Slezák, Natália Hatalová a Martin Kaprálik. Nebudú chýbať ani sprievodné tanečné vystúpenia v podaní profesionálnych tanečníkov SHOWart.

Charitatívny účel

Na podujatí bude pokrstený aj Bodypainting kalendár na rok 2018 od Marty Gejdošove. Výťažok z predaja kalendára, ako aj z celej akcie, usporiadatelia venujú organizácii Ružová stužka n. f., na podporu prevencie onkologického ochorenia rakoviny prsníka.

Organizátorom BODY ART SHOW 2017 je produkčná spoločnosť SHARMANT s. r. o. Autorkou projektu a umeleckou vedúcou podujatia BODY ART SHOW 2017 je známa vizážistka Marta Gejdošová, majiteľka bratislavského salónu krásy SHARMANT studio a autorka dvoch kníh o kráse. Je Majsterkou Slovenska v maľovaní na telo BodyArt 2016, prezidentkou Asociácie Bodypainterov Slovenska a členkou prestížnej World Bodypainting Association. Na tohtoročných majstrovstvách sveta v bodypaintingu sa v Open category umiestnila na krásnom 5. mieste.

sobota 18. novembra / 19:00 hod. / vo veľkej sále Strediska kultúry Bratislava-Nové Mesto / vstup 20 – 30 eur

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM