Komunálne voľby

M. Vallo hovorí o plánovanej antikampani voči jeho osobe, mieni sa brániť

Antikampaň sa má týkať Vallovho deda, jeho práce a zvlášť dvoch projektov pre finančnú skupinu Penta, ktoré realizoval ateliér ValloSadovsky Architects.

Ilustračný obrázok k článku M. Vallo hovorí o plánovanej antikampani voči jeho osobe, mieni sa brániť
Zdroj: Matúš Vallo má rád Bratislavu

Kandidát na primátora Bratislavy Matúš Vallo tvrdí, že sa voči nemu chystá antikampaň, ktorá ho má zdiskreditovať a ovplyvniť výsledok komunálnych volieb. Kto za ňou stojí, nepovedal, mieni sa však brániť.

Nemá čo skrývať

„Existuje stránka www.matusvallo.com, zatiaľ len s nápisom Čoskoro, ale podľa našich informácií sa má v týchto dňoch naplniť diskreditačným obsahom a začať sa šíriť. Naši priatelia z prostredia etických hackerov zistili, že na stránke už pribudli aj moje fotky,“ informoval Matúš Vallo na piatkovej tlačovej konferencii.

Doplnil, že antikampaň sa má týkať jeho deda Miroslava Válka, jeho práce a zvlášť dvoch projektov pre finančnú skupinu Penta, ktoré realizoval ateliér ValloSadovsky Architects. „O všetkých týchto veciach však už mesiace otvorene komunikujem a nemám čo skrývať,“ povedal Vallo, ktorý odmieta šírenie antikampaní.

Neuviedol, kto má za krokmi proti nemu stáť, mieni sa však brániť. „Nepoviem dnes nič o objednávateľovi ani realizátorovi kampane. My sme pripravení brániť sa prostriedkami trestného práva a preto všetky informácie, ktoré máme, posunieme najskôr prokuratúre,“ doplnil Vallo.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM