Michaela Katonová Rôzne

Chcete stráviť Silvester v hlavnom meste luxusne? Zaplatiť môžete aj sto eur

Otázku, ako stráviť posledný deň v roku, si zrejme položil nejeden Bratislavčan. Zisťovali sme, ako sa dá stráviť Silvester v hlavnom meste luxusne. Niektoré ponuky boli vypredané už v septembri.

Ilustračný obrázok k článku Chcete stráviť Silvester v hlavnom meste luxusne? Zaplatiť môžete aj sto eur
Zdroj: TASR

Reštaurácia Parlament, ktorá sídli doslova na krok od Národnej rady, si pripravila Megasilvester. Okrem päťchodového menu s delikatesami ako foie gras či líčok z morského čerta, si reštaurácia pripravila aj bohatý program. Hostia zažijú Future virtual show a započúvajú sa do zvukov funky, house, disco, rnb či hiphopu. Špeciálnym hosťom bude Thomas Puskailer. Parlament sľubuje aj najlepší výhľad na polnočný Silvester. Cena od 119 eur až do 168 eur za osobu.

Živá hudba, atraktívny program, skvelá tancovačka a neodmysliteľné bublinky v šampanskom. Tak by mal vyzerať Silvester v hoteli Carlton. Prítomní by si mali pochutnať na kvalitnom jedle a vychutnať si aj rôzne nápoje. Cena na osobu 89 eur.

Sky bar pozýva na silvestrovský večer „s nadhľadom“. Unikátny výhľad z ôsmeho poschodia s drinkom v ruke a ohňostrojom ako na dlani je hlavnou doménou tohto miesta. Poplatok za rezerváciu je 33 eur za osobu.

Reštaurácia AuCafé sľubuje najlepší Silvester v meste. Hostia si pochutnajú na hovädzom tataráku s rukolovým pestom a chrenovou špongiou či filete z pražmy kráľovskej s penou z limety a tekvicovými raviolami. O zábavu sa postará spevák Robo Papp. Jednotlivec zaplatí za tento Silvester 99 eur.

Silvester v Riu si pripravia reštaurácia a bar Rio Grande. Hostia majú na výber z dvoch možností. Môžu prísť, pripiť si welcome drinkom a budú mať zabezpečenú rezerváciu v klube. Druhou možnosťou je lákavé štvorchodové menu, polnočná kapustnica a samozrejme prípitok. Cena od 20 eur do 50 eur.

Prečítajte si tiež: Nový koncept silvestrovského programu: Čo všetko vás čaká počas novoročných osláv v meste

Stále neviete kam na Silvestra? Viedeň láka na bohatý novoročný program

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM