Rôzne

Linky MHD 29, 50 a 70 po novom zastavujú priamo pri Námestí Ľ. Štúra

Dopravný podnik Bratislava (DPB) tvrdí, že sa mu tak podarilo vyriešiť dlhodobo nedostatočné spojenie do centra Bratislavy.

Ilustračný obrázok k článku Linky MHD 29, 50 a 70 po novom zastavujú priamo pri Námestí Ľ. Štúra
8
Galéria
Zdroj: TASR

Autobusy liniek bratislavskej mestskej hromadnej dopravy (MHD) 29, 50 či 70 po novom zastavujú priamo pri Námestí Ľudovíta Štúra v centre hlavného mesta. Dopravný podnik Bratislava (DPB) tvrdí, že sa mu tak podarilo vyriešiť dlhodobo nedostatočné spojenie do centra Bratislavy.

Centrum prepojené s mestskými časťami

„Týmto riešením sme prakticky za nulové náklady prepojili srdce centra mesta s autobusovou stanicou, Ružinovom, Devínom, Devínskou Novou Vsou, Slovnaftom a Podunajskými Biskupicami,“ spresnil podnik na sociálnej sieti.

Na zastávke pri Námestí Ľudovíta Štúra autobusy MHD zastavia len na znamenie. „Takéto riešenia, v ktorých chceme naďalej pokračovať, budú postupne tvoriť mozaiku novej bratislavskej MHD, ktorú chceme počas ďalších rokov výrazne zlepšiť,“ deklaruje DPB.

Zároveň chce poznať názory cestujúcich a dať im možnosť vyjadriť sa k zmenám, ktoré sa ich týkajú. „Sprístupnili sme preto našu stránku na Facebooku, kde nám môžu posielať akékoľvek tipy na zlepšenie sa. Ak budú realizovateľné, radi ich zavedieme do reality,“ informoval koordinátor PR a marketingu DPB Martin Žarnovický.

Využívate zastávku pri Námestí Ľ. Štúra?

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Nové vozidlá MHD
6
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM