Rôzne

Linka č. 144 z Koliby na Kamzík premáva po novom 4-krát za hodinu

Rekreačná linka č. 144 premáva po novom počas víkendov a prázdnin z Koliby priamo na Kamzík v 15-minútových intervaloch.

Ilustračný obrázok k článku Linka č. 144 z Koliby na Kamzík premáva po novom 4-krát za hodinu
8
Galéria
Foto: t s / Zdroj: bratislava.dnes24.sk

Doteraz premával elektrobus z Koliby na Kamzík dvakrát do hodiny, teda každých 30 minút. Od soboty (16. marec) premáva linka 4-krát do hodiny, vďaka čomu sa návštevníci lesoparku do prírody dostanú komfortnejšie.

Elektrobusom na Kamzík

Linka 144 po novom premáva v intervale 15 minút, čím sa na Kolibe zabezpečí nadväznosť na každý spoj trolejbusovej linky 203. „Dopravná podnik vyhovel nášmu návrhu a posilnil linku č. 144 z Koliby na Kamzík. DPB sme požiadali aj o zriadenie dreveného prístrešku na konečnej na Kamzíku, kde bude možné čakať počas dažďa,“ informuje Iniciatíva Naše Karpaty.

Rekreačná linka č. 144 premáva počas víkendov a prázdnin z Koliby priamo na Kamzík k televíznemu vysielaču v čase od 9:00 do 17:00 hod., odchody zo zastávky „Koliba“ – obratisko trolejbusov – sú v 15-minútových intervaloch.

Od 1. marca 2019 zastavuje v smere na Kamzík linka 144 aj na zastávke Koliba, parkovisko pri reštaurácii za križovatkou Cesty na Kamzík a Brečtanovej ulice.

Linka č. 144 na Kamzík
8
Galéria
Zdroj: TASR

Ak chcete dostávať pravidelný prísun aktualít z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM